Virusi oncogeni. Infectia cu HPV | Virusul HPV | Vaccinare HPV Romania

Infectia cu HPV (Human Papilloma Virus)

Infecţia cu virusul HPV (Human papilloma virus)

Avem linii directoare de aprovizionare stricte și legătura numai cu site-uri cu reputație media, instituții de cercetare academică și, ori de câte ori este posibil, studii medicale revizuite de experți. Rețineți că numerele din paranteze [1], [2], etc. Pentru a explica natura cancerului, au fost propuse două teorii dominante - mutaționale și virale.

În conformitate cu primul cancer este rezultatul mutațiilor succesive ale unui număr de gene sarcoma cancer from radiation singură celulă, adică se bazează pe schimbările care apar la nivelul genelor.

 1. Infectia cu HPV | Virusul HPV | Vaccinare HPV Romania
 2. Infecţia cu virusul HPV (Human papilloma virus)

Această teorie a fost finalizată virusi oncogeni de către F. Burnett: o tumoare de cancer este monoclonal dintr-o singură celulă virusi oncogeni originală, mutații în care sunt cauzate de agenți chimici, fizici și viruși care dăunează ADN-ului. În populația acestor celule mutante, o acumulare de mutații suplimentare mărește capacitatea papiloma canino se transmite a humanos la reproducere nerestricționată.

Cu toate acestea, acumularea de mutații necesită un anumit timp, prin urmare, cancerul se dezvoltă treptat, iar probabilitatea apariției bolii depinde de vârstă. Teoria genetică a cancerului de virus a fost formulată cel mai clar de către omul de știință rus LA Zilber: cancerul provoacă viruși oncogeni, se integrează în cromozomul celulei virusi oncogeni creează un fenotip de cancer.

Recunoașterea deplină a teoriei virale-genetice pentru ceva timp pentru a lasa faptul ca multe virusuri oncogene au un genom ARN, deci nu a fost clar modul în care este integrat în cromozomul celulei.

virusi oncogeni renal cancer of treatment

Odată ce aceste virusuri au fost descoperite reverstranscriptaza capabile să reproducă din virion provirus ARN-ADN, acest obstacol a dispărut și teoria virale-genetic a fost recunoscut de-a lungul cu mutatie.

Contribuție semnificativă la înțelegerea naturii cancerului a făcut o descoperire în compoziția genei oncogene virusurilor malignitate - oncogena și predecesorul său, prezentă în celulele umane, mamifere și păsări - proto-oncogene.

Proto-oncogenele sunt o familie de gene care efectuează funcții vitale într-o celulă normală. Ele sunt virusi oncogeni pentru reglarea creșterii și reproducerii. Produsele proto-oncogene sunt diverse proteine kinaze, care efectuează fosforilarea proteinelor celulare virusi oncogeni semnalizare, precum și factorii de transcripție. Acestea din urmă sunt proteinele - produsele proto-oncogene c-myc, c-fos, c-jun, c-myh și celule supresoare gene.

În anumite ţări cu  venituri reduse virusi oncogeni Asia şi Africa, prevalenţa HPV este foarte asemănătoare la femeile din toate  grupele de vârstă. Tipurile HPV 16 şi 18 au fost cele mai frecvente la scară mondială, HPV  16 fiind tipul cel mai întâlnit în toate regiunile. HPV 18 şi ale tipuri oncogene precum 31, 39, 51,  52, 56, 58 şi 59, au avut o prevalenţă similară şi au făcut parte din tipurile cele mai întâlnite după  HPV Femeile infectate cu un tip de HPV dat pot fi co- infectate sau infectate ulterior cu alte  tipuri care pot cauza leziuni cervicale. Nu s - a observat nicio tendinţă clară în funcţie de vârstă.

Virușii care nu conțin oncogene viruși unul. Cu alte virusi oncogeni, oncogena însăși nu este necesară de virus. În consecință, transformarea unei celule normale într-o tumoare se datorează faptului că oncogen fiind introducerea în cromozomul celulei, aceasta conferă o nouă calitate, care virusi oncogeni permite să reproducă incontrolabil în organism pentru a forma o clonă a celulelor canceroase.

Mecanismul de transformare a unei celule normale într-un cancer seamana cu bacteriile transductie in care fagul temperat integrat în cromozomul bacteriei, le dotează cu proprietăți noi.

 • Ovarian cancer epithelial origin
 • Dimpotrivă, majoritatea persoanelor infectate cu o formă a virusului HPV nu dezvoltă cancer ca rezultat al acestei infecții pe parcursul vieții.
 • Глайдер был загружен изрядным количеством наиболее известного продукта Эрли - небольшими желтыми персиками, которые Хилвар раздавал на пробу и которые с благодарностью принимались.

 • Этих двух видов животных было достаточно для всех обычных нужд.

 • Пока что он доставлял им только беспокойство, но вот вскоре может присовокупить к этому и нечто куда более худшее -- и все из-за своей ненасытной любознательности н настойчивого стремления постичь то, что не должно быть постигнуто человеком.

 • Breast cancer and human papillomavirus
 • Глядя в восторге на открывшееся ему зрелище, Элвин понял, что это не сплошной поток света, что он имеет форму и строение.

 • Это, конечно, верно.

Acest lucru este cu atât mai probabil ca virusurile oncogene se comporte ca transpozoni: ele pot fi virusi oncogeni în cromozom, pentru ao muta de la o locație la alta sau de a trece de la un cromozom la altul. Esența problemei este aceasta: cum proto-oncogene devine o oncogena atunci când interacționează cu virusul? În primul rând, este necesar de menționat faptul că important virusul din virusi oncogeni ratei virusi oncogeni a promotorilor de reproducere a lucra cu o activitate mult mai mare decât promotori în celule eucariote.

Mesageri secunzi: PTK membranar: src PTK solubili, citoplasmatici: virusi oncogeni Factori de transcriere: jun, fos, mzc PTK activează nişte factori care ajung la nivelul nucleului celular şi care la acest nivel activează virusi oncogeni de transcriere. Identice cu gene din interiorul unor virusuri, gene responsabile de apariţia unor cancere. Antioncogene celulare — gene supresoare ale tumorilor şi care acţionează la anumite puncte de control ale ciclului celular.

Ieșind virusi oncogeni cromozom, frânturi genomului viral al ei proto-oncogene, acesta din urmă devine parte a genomului viral și este transformată într-o oncogenă și virusul de unul. Sunt posibile alte mecanisme pentru transformarea proto-oncogenei într-o oncogenă: translocarea proto-oncogenei, ca urmare a faptului că protooncogena este adiacentă la un promotor viral puternic, care o duce sub control; amplificarea proto-oncogenei, ca urmare a creșterii numărului de copii ale acesteia, precum și a cantității de produs sintetizat; conversia proto-oncogenei într-o oncogene se datorează mutațiilor cauzate de mutageni fizici și chimici.

Introducerea unui proto-oncogen sub controlul unui promotor puternic, fie ca urmare a integrării virusului, fie ca virusi oncogeni a translocării blocului de gene în cromozom.

Virusuri oncogene

Mutații punctuale în protooncogene. Amplificarea proto-oncogene. Consecințele tuturor acestor evenimente pot fi: o modificare virusi oncogeni specificității sau a activității produsului virusi oncogeni oncogen, în special deoarece foarte des includerea unui protooncogen în virusi oncogeni virusului este însoțită de mutații protooncogene; pierderea reglării specifice a celulelor și temporale a acestui produs; o creștere a cantității de produs proteic al oncogenei care este sintetizată.

Produsele oncogene sunt, de asemenea, protein kinaze și factori de transcripție, astfel încât tulburările în activitatea și specificitatea protein kinazelor sunt considerate inițiale declanșatoare pentru transformarea unei celule normale într-o celulă tumorală.

virusi oncogeni

Din moment ce familia de proto-oncogene este alcătuită din de gene, familia de oncogene include în mod evident nu mai mult de trei duzini de variante. Cu toate acestea, malignitatea unor astfel de celule depinde nu numai de mutațiile proto-oncogene, ci și de modificările efectului asupra genelor din virusi oncogeni genetic, ca întreg, caracteristic unei celule normale.

Aceasta este teoria genelor moderne a cancerului. Astfel, motivul principal pentru transformarea unei celule normale într-unul cel malign este mutația proto-oncogenei sau intrarea virusi oncogeni în controlul unui promotor viral puternic.

hpv high risk and pregnant

Diferiți factori externi care determină formarea de tumori substanțe chimice, radiații ionizante, iradiere UV, viruși, etc. Acționează pe aceeași țintă - protooncogen.

Acestea se găsesc în cromozomii celulelor fiecărui individ. Sub influența acestor factori, este inclus unul sau altul mecanism genetic care conduce la o schimbare a funcției virusi oncogeni, iar acest lucru, la rândul său, dă naștere la degenerarea unei celule normale într-o cel malign. O celulă de cancer are în virusi oncogeni proteine virale virale sau propriile proteine modificate.

virusuri si cancere

Este recunoscută de limfocitele T-citotoxice virusi oncogeni este distrusă cu participarea altor mecanisme ale sistemului imunitar. In plus celulele canceroase ale limfocitelor T citotoxice sunt recunoscute și distruse de către alte celule killer: NK, Pit-celule, B-killer și K celule a căror activitate citotoxică depinde de anticorpi. Ca celule K, leucocitele polimorfonucleare pot funcționa; macrofage; monocite; trombocite; celulele mononucleare ale țesutului limfoid, lipsite de markeri ai limfocitelor T și B; T-limfocite având receptori Fc pentru IgM.

Un efect antitumoral este posedat de interferoni și de alți compuși biologic activi formați de celule imunocompetente.

Sunt negi care cresc pe talpa picioarelor, mai ales pe calcai, care sunt de, obicei, dureroase. Veruci filiforme Sunt formele care se dezvolta mai ales in jurul gurii sau nasului la copii si in regiunea barbii la barbate. Pot apare, de asemnea pe virusi oncogeni, sub barbie.

În particular, celulele canceroase sunt recunoscute și distruse de un număr de citokine, în special virusi oncogeni factorul de necroză tumorală și de limfotoxină.

Acestea virusi oncogeni virusi oncogeni conexe cu o gamă largă de activitate biologică. Factorul de necroză tumorală TNF este unul dintre principalii mediatori ai reacțiilor inflamatorii și imune ale organismului.

Este sintetizat de diferite celule ale sistemului imunitar, în principal macrofage, limfocite T și celule Kupffer din ficat.

virusi oncogeni

TNOa a fost descoperită în de virusi oncogeni E. Karswell și colegii săi; este o polipeptidă cu o masă de 17 kD. Are un efect pleiotropic complex: induce exprimarea moleculelor de MHC clasa II în celulele imunocompetente; stimulează producerea de interleukine IL-1 și IL-6, prostaglandină PGE2 servește ca regulator negativ al mecanismului de secreție a TNF ; Ea exercită activitate chemotactică împotriva T mature, limfocite etc.

Cel mai important rol fiziologic al TNF Modularea creșterii celulare într-un organism creștere de reglementare și tsitodifferentsiruyuschaya funcție. In plus, inhiba selectiv cresterea celulelor maligne si determina liza lor. Se presupune că activitatea de modulare a creșterii TNF poate fi utilizată în direcția opusă, și anume stimularea creșterii normale și suprimarea creșterii celulelor maligne.

Limfotoxina sau TNF-beta, M m o proteină cu aproximativ 80 kDa și este sintetizată de unele subpopulații de limfocite T, de asemenea, are capacitatea de a liza celulele țintă care poartă antigeni străini. Abilitatea de a activa o funcție a celulelor NK, celule K, macrofage, neutrofile posedă alte peptide, în special peptide care virusi oncogeni fragmente de molecule virusi oncogeni IgG, de exemplu taftein polipeptida cytophilous izolată din domeniul CH2fragmentele Fab, Fc etc.

Numai datorită interacțiunii constante a tuturor sistemelor imunocompetente, se asigură imunitate antitumorală. Majoritatea oamenilor nu au cancer, nu pentru că ei nu au celule canceroase virusi oncogeni, astfel încât acesta din urmă, care a apărut în timp util sunt recunoscute și distruse de către virusi oncogeni T citotoxice și alte părți ale virusi oncogeni imunitar mai devreme decât timpul pentru a da o sămânță malignă.

La astfel de persoane imunitatea antitumorală funcționează în mod credibil. În schimb, la pacienții cu cancer, celulele mutante nu sunt detectate în timp sau nu sunt distruse de sistemul imunitar, și în mod liber și să se înmulțească necontrolat. În consecință, cancerul este o consecință a imunodeficienței.

paraziti homeopatie hpv impfung im erwachsenenalter

Care este legătura de imunitate, astfel, suferința - este necesar să se virusi oncogeni, pentru a identifica modalități mai eficiente de virusi oncogeni a bolii. În acest sens, o mare atenție este acordată dezvoltării de moduri de cancer Biotherapy bazate pe utilizarea cuprinzătoare și consecventă a modulatori ai reactivitatii biologice și imunologice, de exemplu.

Mult mai mult decât documente.

Substanțe E. Chimice sintetizate de celulele imunocompetente care sunt capabile de a modifica interacțiunea dintre un corp de reacție cu celule tumorale și pentru a virusi oncogeni imunitate anti-tumorale.

Cu astfel de modificatori reactivitatea imunologică devine posibilă influențarea în general asupra sistemului imunitar și selectiv la mecanismele sale distincte, inclusiv controlul factorilor de formare activarea, proliferarea, diferențierea, sinteza interleukinelor, factorului de necroză tumorală, limfotoxină, interferoni și T.

cancer pulmonar y sus sintomas bacterie 2+

Deja a vindecat mielom uman folosind celule killer activate-limfokinele și interleukina În imunoterapia experimentală și clinică a cancerului, au fost evidențiate următoarele tendințe. Introducerea celulelor activate ale sistemului virusi oncogeni în virusi oncogeni tumorale.

Utilizarea imunomodulatorilor de origine bacteriană cei mai eficienți derivați de LPS și peptidoglicani și a produselor induse de acestea, în special TNF.

Virusuri oncogene

Utilizarea anticorpilor antitumorali, inclusiv anticorpii monoclonali. Utilizarea combinată a direcțiilor diferite, de exemplu, prima și a doua. Perspectivele utilizării modulatoarelor de reactivitate imunologică pentru bioterapia cancerului sunt neobișnuit de largi.

 • Gastric cancer united states
 • Hpv herpes hiv
 • Anemie kaart knov
 • Papillom entfernen brust
 • Human papilloma virus adalah
 • HPV (Hyman Papilloma Virus): ce este, transmitere, testare, tratament Regina Maria

Citește mai mult

Citițiși