Virusi fektion, Fabrica KGB de fake news. Gorbaciov și-a cerut scuze, Putin a mărit miza

Sinonimele și antonimele Infektion în dicționarul de sinonime Germană

De fapt, acesta este vechi de decenii, manipularea de acest tip fiind una dintre preferatele KGB-ului. Un virus creat de un guvern cu scopul de a-și distruge metodic și crud dușmanii.

Însă virusul nu este unul biologic, ci mai degrabă unul de natură politică. Iar dacă virusi fektion aveți sentimentul că nu știți în cine sau ce surse de informare să credeți, acest fenomen explică totul.

Traducerea «Infektion» în 25 de limbi

Potrivit articolului, virusul HIV, cel care provoacă SIDA, virusi fektion  fost creat în laborator, la cererea guvernului american, și folosit ca armă biologică împotriva persoanelor de culoare și a homosexualilor.

Este un articol inofensiv într-un ziar care nu ajunge la mulți oameni, nu?

virusi fektion ovarian cancer abdominal ascites

Nu prea! Doi ani mai târziu, în toamna luipovestea deja se răspândise peste tot prin Africa.

hpv virus cancer of throat il papilloma virus puo bloccare il ciclo

Iar îndoi biologi din estul Germaniei publică acuzațiile într-un raport. Însă aceștia au fost contactați direct de KGB și folosiți pentru ca sovieticii să răspândească știrea cancer laringe faringe sintomas. De aici, povestea ajunge, în 30 martie virusi fektion, tocmai pe televizoarele a milioane virusi fektion americani.

Trei spioni care au lucrat pentru serviciile secrete sovietice în timpul Războiului Rece și care au emigrat apoi în SUA au dezvăluit tacticile folosite de KGB pentru a manipula mase virusi fektion de oameni și a-și înfrânge virusi fektion politici.

uterine cancer type 2

Scopul era să schimbe percepția americanilor asupra virusi fektion. Iar metoda a funcționat atât de bine încât persoanele supuse acestui tip de manipulare n.

virusi fektion

Puțin a virusi fektion contat, însă: tactica a fost atât de eficientă încât, din timp în timp, o mai virusi fektion și azi. Însă știți cine a fost unul dintre cei mai virusi fektion angajați ai KGB-ului n.

  1. Hpv vaccine side effects dizziness
  2. Apasă pentru a vedea definiția originală «Infektion» în dicționarul Germană dictionary.
  3. Cancer la colon tratament

Exact: Vladimir Putin! Întreaga poveste, în materialul video atașat mai jos: Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici — e virusi fektion sa accepti cookie-urile social media Etichete:.

virusi fektion paraziti u stolici lecenje

Citițiși