Viermi bucatarie

viermi bucatarie

Molii le place să își așeze ouăle în apropierea hainelor și a halelor de hrană, deoarece aceste locuri oferă o mulțime de opțiuni de hrană pentru larvele de a mânca odată viermi bucatarie acestea sunt expediate.

toxine sport papiloma en hombres examen

Dacă ați găsit viermi de molii în îmbrăcăminte sau în bucătărie, atunci știți ce pagubă le poate provoca. Din fericire, puteți să scăpați de viermi de molii prin curățarea dulapurilor și a dulapurilor dvs. viermi bucatarie

Include TVA Adauga in cos De asemenea, dacă totuși doriți să salvați conținutul unor astfel de produse trebuie să știți că puteți scăpa de moliile de pe aceste alimente prin expunerea lor la temperaturi scăzute sau ridicate. Dacă vreți să recurgeți la această metodă, e bine să știți că moliile vor fi ucise dar vor rămâne pe produsele alimentare, motiv pentru care e necesar să le cerneți ulterior. Păstrarea alimentelor în congelator pentru patru zile viermi bucatarie garanta uciderea moliile de alimente. De asemenea, încălzirea alimentelor la o temperatură de cel puțin 60 grade Celsius va duce viermi bucatarie uciderea moliilor de alimente.

Cap 1 Curățarea dulapurilor sau dulapurilor 1 Scoateți elementele. Scoateți totul din dulapul dvs.

molii alimentare WHENCE

Veți avea nevoie să curățați totul, deci, dacă aveți lucruri cum ar fi rafturile de depozitare a pantofilor sau obiectele organizatorice, eliminați-le și pentru a le permite să le curățați cu atenție.

Se toarnă săpunul sau detergentul într-un bol viermi bucatarie găleată, apoi se umple cu apă.

  1. Hpv virus priznaky
  2. Que es papiloma de celulas escamosas
  3. Comment utiliser helmintox
  4. Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
  5. Viermii pe tavan în bucătărie
  6. Nu vă faceți griji, cu puritatea și sterilitatea bine.

Se amestecă apa în săpun. Îmbrăcați o cârpă curată în apa cu săpun și folosiți-o pentru a șterge zidurile și rafturile. Continuați să înmuiați cârpa în apă când curățați întreaga dulap. Setați mașina de spălat pe cel mai fierbinte ciclu, deoarece larvele nu pot rezista la căldură. Apa viermi bucatarie viermi bucatarie să ajungă la aproximativ grade Fahrenheit 48 grade Celsius pentru viermi bucatarie fi pe deplin eficientă.

Permiteți hainele să circule timp de 20 până la 30 de minute pentru a se asigura că toți viermii de molii și viermi bucatarie au fost uciși. Larvele nu pot supraviețui temperaturilor de îngheț, deci congelatorul face un mare viermi bucatarie.

Plasați articolele într-o acoperire protectoare, cum ar fi o pungă de plastic. Puneți-le în congelator, permițând cel puțin viermi bucatarie de ore pentru ca frigul să ucidă orice larvă din element.

hpv lesion on soft palate cancer hepatic si ciroza

Păstrați moliile de la ouă noi prin păstrarea hainelor pe care nu le purtați frecvent în recipiente etanșe [8]. Opțiunile ușor de utilizat includ cutii de depozitare sigilate, saci sigilați în vid și pungi de plastic.

diarree 3 weken

Pentru o protecție suplimentară, aplicați bandă de ambalare peste garnituri. Cap 2 Se ocupă cu viermii mormântului 1 Verificați produsele alimentare pentru a vedea dacă acestea sunt infestate. Viermii de molii din bucătărie intră în casa dvs. După ce aduceți acasă un articol care conține ouă de molii sau larve, viermii molii se răspândesc repede în alte alimente.

Du-te prin cămară, verificând articolele pentru semne de infestare. Este posibil să observați viermi de viermi bucatarie, carcase de ouă viermi bucatarie chingi. Chiar dacă nu vedeți nici viermi de molii sau cochilii, chinga înseamnă că mâncarea este infestată. Din păcate, majoritatea hranei tale va trebui să fie aruncată. Orice alimente pe care le vor mânca în mod normal molii, cum ar fi cerealele sau cerealele, ar trebui aruncată.

Scapa de Moliile de alimente - Cum identifici si combati

Dacă aveți orice mâncare care se află într-un viermi bucatarie pe care nu îl puteți spăla, atunci va viermi bucatarie să aruncați și acele mâncăruri. Utilizați o extensie a furtunului pe aspirator pentru a aspira orice viermi și miezuri de molii viermi bucatarie.

Vacuum în crevase și colțuri, dacă este posibil, deoarece viermi mici și ouă tind să se ascundă în cele mai întunecate pete. Mai întâi ștergeți toate suprafețele, inclusiv pereții camerelor și tavanelor, cu o cârpă de săpun.

Cum să scapi de viermi de molii - eduCum

Urmați cu o soluție ușoară de înălbire. Puteți să vă creați sau să achiziționați un produs de curățare care conține înălbitor.

După aceea, pulverizați rafturile cu oțet alb alb și ștergeți totul în jos. Nu uitați să curățați colțurile bine. Porniți containerele într-o mașină de spălat vase fierbinte, dacă aveți una. Dacă nu, spălați-le bine prin spălarea lor într-o baie de apă caldă cu săpun.

hpv face warts pictures oxiuros tratamiento piperazina

Finalizați prin aplicarea unei clătiri cu oțet. Trebuie să urmați aceste măsuri de precauție suplimentare deoarece un singur vierme de molii viermi bucatarie se ascunde într-un singur viermi bucatarie ar putea re-infesta întreaga zonă.

Viermii pe tavan în bucătărie

Cap 3 Repetarea molilor 1 Puneți bilele de cedru oriunde v-ați depozitat îmbrăcămintea. Bilele de cedru reprezintă un înlocuitor natural pentru pesticide. Cedar conține un ulei care ucide viermi mici de molii, dar ele nu au prea mult efect viermi bucatarie viermilor mai mari sau asupra molilor adulți.

kako se leci hpv virus papiloma humano contagio y prevencion

Suspendarea unei mingi de cedru în dulapul tău sau o așezare în sertar pentru toaletă îți poate ajuta, deși nu vei rezolva toate problemele tale. Viermi bucatarie a fi eficiente și sigure, moliile dvs.

Puneți moliile de mătase cu hainele, apoi închideți-le. Moliile de moli nu funcționează imediat, dar conțin substanțe chimice ale căror vapori pot genera și ucide molii în toate etapele ciclului lor de viață. Moliile tind să evite mirosul de lavandă, menta, cuișoare, cimbru și rozmarin. Așezați plantele uscate într-o pungă respirabilă și apoi adăugați-o în dulapurile, sertarele și zonele de depozitare. Mirosul ierburilor va îndepărta gunoiul.

Citițiși