Helmintox pirantel

Helmintox mg comp. N3 (Pirantel)

Ce este Helmintox, suspensie orala si pentru ce se utilizeaza Indicatii Helmintox este indicat in tratamentul de scurta durata al urmatoarelor afectiuni provocate de helminti: - oxiuraza Enterobius vermicularis ; helmintox pirantel ankilostomiaza si necatoriaza Ancylostoma duodenale, Necator americanus ; Helmintox este indicat pentru adulti si copii cu helmintox pirantel helmintox pirantel 2 ani.

helmintox pirantel

Mod de administrare Luati intotdeauna acest medicament exact asa helmintox pirantel v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Administrare orala La adulti si copii cu varsta peste2 ani.

Ce este Helmintox, suspensie orala si pentru ce se utilizeaza

In oxiurazapentru eradicarea definitiva a parazitilor se recomanda masuri helmintox pirantel de igiena care tre buie aplicate si contactilor. Pentru a evita auto-reinfestarea, trebuie administrate o a doua doza la interval de 3 saptamani de doza helmintox pirantel.

paraziti antimilitie

Daca utilizati mai mult Helmintox decat trebuie Daca luati mai mult decat trebuie din Helmintox sau daca altcineva a luat medicamentul adresati-va imediat unui medic sau farmacist. Daca uitati sa utilizati Helmintox Luati medicamentul imediat de v-ati amintit. Luati doza urmatoare la momentul obisnuit. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Daca helmintox pirantel orice intrebari suplimentare cu privire helmintox pirantel acest produs, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Descriere Pyrantel

Atentionari si precautii Contraindicatii Nu utilizati Helmintox - daca sunteti alergic hipersensibil la embonat de pirantel sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament. Precautii In insuficienta hepatica se recomanda reducerea dozei.

helmintox pirantel

Interactiuni medicamentoase Va rugam sa spuneti virus papiloma en lengua dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala sau remedii naturiste.

Sarcina si alaptarea Nu luati Helmintox daca sunteti gravida sau incercati sa ramaneti gravida helmintox pirantel daca medicul dumneavoastra v-a recomandat. Sarcina Nu luati Helmintox decat daca v-a recomandat helmintox helmintox pirantel dumneavoastra.

Alaptarea Nu luati Helmintox decat daca v-a recomandat medicul dumneavoastra.

Helmintox, suspensie orala

Conducerea vehiculelor si folosirea helmintox pirantel Helmintox nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule si helmintox pirantel a folosi utilaje. Reactii adverse posibile Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Reactiile adverse sunt clasificate dupa urmatoarele frecvente: Foarte frecvente: care afecteaza mai mult de 1 pacient din 10 Frecvente: care afecteaza mai putin de 1 din 10 pacienti Mai putin frecvente: care afecteaza mai putin de 1 din pacienti Helmintox pirantel care afecteaza mai putin de 1 din pacienti Foarte rare: care afecteaza mai putin de 1 din pacienti Cu frecventa necunoscuta: care nu helmintox pirantel fi estimata din datele disponibile Reactiile helmintox pirantel rare:.

Citițiși