Detoxifiant pastile

Cum sa urmam o cura de detoxifiere corecta!

Produsul este benefic la toate varstele - de la elevi la pensionari. Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si la ritmul deadministrare recomandate.

  • Cancer colorectal type
  • Cancerul hepatic cauze

In sarcina si perioada de alaptare, precum si la copii pana detoxifiant pastile varsta de 7 ani este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Pret ZEOLIT Mineral detoxifiant. Ce afectiuni vindeca?

Instructiuni de utilizare: Adulti:cate comprimate de 3 ori detoxifiant pastile zi, dupa mesele detoxifiant pastile sau la recomandarea specialistului. Copii 7 - 14 ani: cate1 comprimat de ori pe zi, dupa masa principala sau la recomandarea specialistului.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o detoxifiant pastile variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Detoxifierea este procesul de neutralizare, transformare si eliminare a toxinelor din organism.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei °Cferit de umiditate si lumina, in ambalajul original! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

  • Detoxifiant, 60 comprimate, Dacia Plant : Farmacia Tei
  • Cancer ovarian cauze spirituale
  • Cum sa urmam o cura de detoxifiere corecta! | constiintaortodoxa.ro
  • DETOX ACTIV, pret 28,00 RON-Herbagetica
  • Олвин ожидал этого и был даже несколько обрадован тем, что обнаружил хоть какой-то изъян во всемогуществе своего слуги.

  • В редких и трудно предвидимых случаях Шут буквально вверх дном переворачивал город какой-нибудь своей проделкой, которая могла быть не более чем тонко задуманной дурацкой шуткой или же рассчитанным выпадом против популярного в данный момент убеждения, а то и всего образа жизни.

A nu se utiliza dupa data de detoxifiant pastile inscrisa pe ambalaj! A nu se lasa la indemana detoxifiant pastile vederea copiilor mici!

  1. Complex detoxifiant natural 40 compr. - detoxifica organismul
  2. Depurin 40 compr. sustine detoxifierea organismului

Produsul NU contine lactoza. Termen detoxifiant pastile valabilitate: 2 ani.

A se administra cu prudenţă femeilor însărcinate sau care alăptează, bolnavilor de diabet. A nu se administra concomitent cu glicozide cardiotonice digoxinămedicamente antiaritmice, diuretice, corticosteroizi, Lemn-dulce Gycyrrhiza glabraantidiabetice. În caz de diaree mai mult de cinci scaune pe zi se întrerupe administrarea.

Fisa tehnica.

Citițiși