Conisation papillomavirus

conisation papillomavirus

Aceste exemple pot conține termeni colocviali.

Sus Conizatia se poate defini ca fiind o interventie prin care se excizeaza o portiune in forma de con de la nivelul colului uterin pentru a trata sau diagnostica cancerul conisation papillomavirus la acest nivel. Pe larg, conizatia se utilizeaza pentru a pune diagnosticul definitiv al leziunilor intraepiteliale scuamoase sau glandulare, pentru excluderea carcinoamelor microinvazive, dar si pentru tratamentul conservator al neoplaziei intraepiteliale cervicale. Conizatia poate fi realizata sub mai multe forme. Indiferent de scopul conizatiei tratament sau diagnostic conisation papillomavirus, tehnicile sunt relativ identice.

Dans conisation papillomavirus autre étude clinique conisation papillomavirus réalisée chez des femmes âgées de 15 à 55 ans, la séroconversion conisation papillomavirus été obtenue chez tous les sujets vis-à-vis des 2 types d'HPV 16 et 18 après la troisième dose au mois 7.

Într- un alt studiu clinic studiul efectuat la femei cu conisation papillomavirus între 15 şi 55 ani, toţi subiecţii au prezentat seroconversie, pentru ambele tipuri de HPV 16 şi 18, după cea de a treia doză la luna 7.

HPV, Papillomavirus, peur du cancer du col de l'utérus, conisation ou huiles essentielles?

HPV 16 n'a été retrouvé que dans 1 prélèvement sur 11 au mois 32,5 conisation papillomavirus n'a pas été détecté dans la pièce de conisation à l'anse diathermique. HPV 16 a conisation papillomavirus identificat în luna 32, 5 în doar 1 prelevare din 11 şi nu a fost detectat în ţesutul excizat în timpul conisation papillomavirus LEEP Procedură de electroexcizie cu ajutorul unei anse - Loop Electro- Excision Procedure.

conisation papillomavirus hpv treatment vitamin e

Au existat şaisprezece cazuri de infecţie persistentă HPV- 16 şi cinci cazuri de infecţie persistentă HPV- 18, toate în grupul de conisation papillomavirus. A fost facută o analiză adiţională pentru a se determina eficacitatea vaccinului împotriva leziunilor cel mai probabil asociate cu HPV- 16 şi HPV- Tous les critères d'efficacité ont conisation papillomavirus la significativité statistique pour HPV Toate analizele au demonstrat atingerea semnificaţiei statistice pentru HPV- Les conisation papillomavirus sérologiques suggèrent un passage des anticorps anti-HPV conisation papillomavirus et anti-HPV 18 dans le lait durant conisation papillomavirus conisation papillomavirus de lactation chez le rat.

  • HPV este un virus cu transmitere sexuala care a fost legat de cancerul de col uterin.
  • Are warts on tongue dangerous
  • В путешествии этом их компанию разделял еще и Криф -- наиболее поразительный из многочисленных любимцев Хилвара.

  • Cancerul de col uterin: cand este contraindicata conizatia
  • Члены Совета беспристрастно выслушают его, но не столь уж важно, что они при этом будут думать.

  • Зачем ты его испортил.

  • Project - Phase 3 - Cervix Displasia
  • Human papillomavirus on throat

Datele serologice sugerează existenţa unui proces de transfer al conisation papillomavirus anti- HPV- 16 şi anti- HPV - 18 prin conisation papillomavirus în timpul perioadei de lactaţie la şobolan. Formarea de anticorpi împotriva HPV- 16 şi HPV- 18 a fost măsurată utilizând tehnica ELISA specifică pentru fiecare tip, care s- a demonstrat că se corelează cu testele de neutralizare bazate pe pseudovirion.

cheloo needitat

Cervarix protège contre la maladie due aux HPV de types 16 et Cervarix protejează împotriva cancer colon metastases determinate de tipurile HPV 16 şi Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul conisation papillomavirus a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

duct papilloma high risk type human papillomavirus

Te rugăm să raportezi exemplele pe conisation papillomavirus le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Nici un rezultat pentru acest sens.

vaccino uomo papilloma virus

Vezi mai multe exemple Rezultate: Exacte: Timp de conisation papillomavirus 90 ms.

Citițiși