Cheloo noutati, Cheloo de la Paraziţii s-a pozat în faţa la Socola: “Un loc liniştit să-mi scriu memoriile”

Stiri cheloo - constiintaortodoxa.ro

wart on foot baby cancer de san la 20 ani

Au început filmările pentru sezonul 7 iUmor de la Antena 1. Ce noutăți aduce. Jurații show-ului au avut deja prima zi de muncă, în cadrul căreia ei au avut posibilitatea să-i cunoască pe primii concurenți.

cheloo noutati

cheloo noutati Ce noutăți aduce cel mai cheloo noutati sezon, puteți afla din materialul cheloo noutati Delia, Bendeac și Cheloo au revenit pe platourile de filmare iUmor Deși au declarat cheloo noutati repetate rânduri cã nici nu mai ştiu la ce sã se aştepte, dupã şase sezoane iUmor, DeliaMihai Bendeac și Cheloo au avut duminică — 11 august o primã zi de filmare absolut surprinzãtoare. Cu totul atipic, aşa cum se întâmplã doar la iUmor, filmãrile pentru cel de-al şaptelea sezon al show-ului au început într-o zi de duminicã, iar primii concurenți au sosit cu mult avânt, încredere și cu noi provocări pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile celui mai nou sezon, la Antena 1.

lower eyelid papilloma removal hpv gardasil doses

Încã din prima zi, activitățile concurenţilor pe scenã au fost dintre cele mai variate, astfel cã un lucru a stat sub semnul certitudinii: nimeni nu s-a plictisit. Nu a lipsit nici recuzita, pe mãsura celui de-al şaptelea sezon, astfel că cei trei jurați au trăit intens, uneori manifestându-se pe măsură, în fața unor aspiranți la marele premiu de Despre ce a fost vorba, telespectatorii vor descoperi din aceastã cheloo noutati, în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

cheloo noutati papilloma virus kutil

Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Citițiși