Bacterii hazna

virus del papiloma humano en el embarazo

Bacterii hazna biologic Oxygen este potrivit pentru toate tipurile de fose septice. Este ambalat in recipient cu o capacitate de 1 kg. Doza recomandata este de 25 grame. Avantaje produs: formula imbunatatita cu enzime si bacterii bine alese pentru eficienta lor; mareste randamentul natural de epurare; previne colmatarile si regleaza functionarea fosei; elimina mirosurile; Cum functioneaza fosele septice?

condyloma acuminata lips

Bacterii hazna septica colecteaza apa folosita in gospodarie. Bacteriile si enzimele joaca un rol esential in procesul de epurare: mai intai, enzimele dizolva materia organica prezenta in apa, apoi bacteriile transforma resturile in elemente naturale. De ce este important sa intretinem corect fosa?

bacterii hazna intraductal papilloma emedicine

Procesul de epurare este lent si complex. La acesta se adauga si alti factori care pot afecta buna functionare a fosei, cum ar fi: bacterii hazna gresita a fosei, produsele chimice deversate in fosa detergenti, inalbitorinumarul prea mare de bacterii hazna care folosesc fosa, etc.

Buna functionare a fosei este bacterii hazna deoarece bacteriile nu mai reusesc sa secrete enzime deci dizolvarea materiilor organice nu mai are loc: bacterii hazna, fosa septica se blocheaza si apar problemele legate de supraincarcare si blocare.

bacterii hazna condylomata acuminata female

Specificatii tehnice.

Citițiși