Anormalidades papanicolaou

cancer testicular y dolor de cabeza can cervical cancer hpv cause warts

Articole Papanicolau examen citopatologic ginecologic este un anormalidades papanicolaou efectuat pentru a verifica semnele de cancer de col uterin. Procedura de frotiu Papanicolau este normală pentru femeie, dar uneori poate fi înfricoșător să primească contactul anormalidades papanicolaou la anormalidades papanicolaou ei spunând că rezultatele sunt anormale.

Examenul citopatologic permite medicului să vadă celulele colului uterin și atunci când rezultatele sunt anormale, înseamnă că unele celule au prezentat modificări structurale.

anormalidades papanicolaou que significa hpv ausente

Cereți o copie a rezultatelor testelor și cereți medicului să explice tot ceea ce nu înțelegeți. Cancerul de col anormalidades papanicolaou apare când aceste celule anormalidades papanicolaou invadează colul uterin sau în organele adiacente.

hpv and liver cancer

Înțelegerea rezultatelor examenelor dvs. Anormalidades papanicolaou înseamnă că există puține schimbări și pot exista unele îndoieli cu privire la originea leziunilor, dacă sunt cauzate de HPV sau de un alt tip de infecție.

Diagnostico de papanicolau anormal

Displazia este numele pe care îl acordăm creșterii tipurilor de celule anormale și există patru tipuri de displazie: ușoară, moderată, severă și carcinom anormalidades papanicolaou situ, în care celulele cancerul pancreatic definitie nu s-au răspândit încă și au potențialul de a deveni cancer.

HSIL poate fi displazie moderată sau severă, ceea ce indică faptul că celulele anormale sunt anormalidades papanicolaou bine diferențiate de celulele normale. Aceste celule sunt mai susceptibile de a deveni celule anormalidades papanicolaou.

Înțelegerea rezultatelor

Medicul poate cere apoi o colposcopie și acesta este un examen care permite examinarea directă a colului uterin prin observare. Medicul va examina colul uterin printr-un instrument numit colposcop, similar cu un microscop. Apoi, se vor îndepărta mici bucăți de țesut din cervix anormalidades papanicolaou se va face referire la laborator pentru analiză. De anormalidades papanicolaou, puteți consulta oa doua opinie și puteți lua și utiliza rezultatele examenului dvs.

human papillomavirus vaccination uk

Doar asigurați-vă că nu anormalidades papanicolaou rezultatele de laborator și asigurați-vă că aveți o urmărire medicală adecvată. Dacă rezultatul indică faptul că de fapt aveți celule canceroase în cervix, ginecologul dvs.

  • Human papillomavirus infection on arm
  • TRIAGEM - Definiția și sinonimele triagem în dicționarul Portugheză

Citițiși