Vierme verde.

Omida roșiilor - prevenire și metode de combatere în cultura de tomate
Rinichii afectați de molii nu se dezvoltă și. Metode de tratare a afidelor verzi.

Distribuie pe Facebook Omida fructelor Helicoverpa armigera este o specie polifagă care atacă numeroase specii de plante din  flora spontană și de cultură. Vierme verde legume, atacă tomatele, ardeii, vinetele, vierme verde.

vierme verde

Pagubele provocate de acest dăunător sunt cauzate de hrănirea vorace a omizilor, stadiile larvare ale moliei, cu vierme verde, mai ales în fazele inițiale de după eclozare. În fructe pătrund și formează galerii care, ulterior, se infectează secundar cu diferiți agenți patogeni.

Cotarul verde: momentul de atac și soluții de combatere

Metode bio și convenționale pentru combaterea omizilor la vierme verde 1. În primul rând încercați să rezolvați problema în mod ecologic.

regim alimentar pentru oxiuri program detoxifiere 7 zile

Vierme verde păcate metodele pentru cei care nu vor să folosească chimicalele sunt destul de restrânse dar nu este imposibil.

O soluție organică și ecologica ar fi să înlăturați omizile, să le culegeți cu mâna și să le aruncați într-o găleată plină cu apă și săpun.

cancer osos analize sange

Cea mai sensibilă fază a omizilor în vierme verde tratamentele au cea mai mare eficiență este imediat după eclozare, când mobilitatea este foarte redusă, iar hrănirea este foarte dificilă și necesită un efort energetic vierme verde de mare din partea insectelor. De asemenea, și cantitatea necesară de insecticid este mai mică decât în următoarele faze.

Pentru combaterea chimică a omidei se pot aplica tratamente chimice, în dozele omologate pe suprafață, cu: Affirm, Coragen, Mavrik 2 F și Novadim Progress.

Citițiși