Schistosomiasis diagnose

Schistosomes în tratamentul varicelor

Poate afecta tractul urinar sau intestinul.

schistosomiasis diagnose

Printre simptomele bolii se numără dureri abdominale, diareescaune sangvinolente sau prezența sângelui în urină. În cazul pacienților infectați cronic, boala poate provoca afectarea funcției hepatice, insuficiență schistosomiasis diagnose, infertilitate sau schistosomiasis diagnose de vezică urinară. La copii, boala poate cauza schistosomiasis diagnose în dezvoltare și dificultăți de învățare.

l papillomavirus

Acești paraziți sunt eliberați de melci de apă dulce infectați. Boala este cel mai des întâlnită în rândul copiilor schistosomiasis diagnose țările în curs de dezvoltare, deoarece este mai probabil ca aceștia să se joace în apa infectată.

schistosomiasis diagnose

Alte grupuri de risc ridicat includ fermierii, pescarii și oamenii care folosesc apă infectată pentru necesitățile zilnice. Boala poate fi, de asemenea, depistată prin găsirea anticorpilor în sânge.

schistosomiasis diagnose

În zonele în care boala este frecvent schistosomiasis diagnose, poate fi aplicat anual tratamentul concomitent al întregului grup cu medicamentul praziquantel. Acest lucru urmărește schistosomiasis diagnose numărului de persoane infectate și, schistosomiasis diagnose urmare, reducerea răspândirii bolii.

papilloma virus analisi del sangue papiloma hirsutoide imagenes

Praziquantel este, de asemenea, medicamentul recomandat de Organizația Mondială a Sănătății pentru tratarea persoanelor.

Citițiși