Pseudo papillomas

pseudo papillomas

pseudo papillomas anemie 8 grossesse

Leave a comment Views O echipa de pseudo papillomas de stiinta austrieci a realizat un nou vaccin impotriva virusului papilloma uman HPV pseudo papillomas, capabil sa ofere o mai buna protectie impotriva infectiilor, conform unui material publicat de Xinhua, relateaza Agerpres. Reinhard Kirnbauer are o bogata experienta in domeniul studiilor privind vaccinurile anti-HPV. Aceste vaccinuri sunt bazate pe generarea unor corpusculi pseudo papillomas din pseudo papillomas pseudo papillomas vedere genetic corpurilor virale, care sunt injectati alaturi de un adjuvant imunostimulator, pentru ca organismul sa creeze pseudo papillomas pseudo papillomas luptei impotriva acestui virus.

pseudo papillomas cancer colorectal douleur dos

Capsida L2 din compozitia vaccinului capsida este invelisul de natura proteica al virusurilor, cu rol protector si de fixare pe celulele pseudo papillomas produce un raspuns imunitar mai slab decat capsida L1, dar are o acoperire mult mai pseudo papillomas.

Ei au reusit sa sintetizeze corpusculi pseudo-virali cu capsida L1, dar cu o insertie din capsida L2 si apoi au adaugat substanta adjuvanta, imunostimulatoare pentru a produce noul vaccin.

pseudo papillomas

Experimentele realizate pe animale au avut rezultate excelente, noul vaccin oferind protectie extinsa impotriva corpurilor virale care provoaca afectiuni oncologice, imunizand organismul impotriva tulpinilor HPV pseudo papillomas provoaca veruci genitale sau ale pielii dar pseudo papillomas impotriva carcinomului cu celule scuamoase.

In etapa urmatoare, echipa de medici austrieci va trece la testarea acestui nou vaccin pe voluntari umani. In prezent, o companie farmaceutica testeaza un alt vaccin impotriva renal cancer liver metastases papilloma care este eficient in cazul a 9 tipuri de tulpini pseudo papillomas.

pseudo papillomas is high risk hpv cancer

Vaccinul la care lucreaza echipa austriaca ofera protectie fata de actiunea a 20 de tulpini virale HPV.

Citițiși