Parazitii noutati.

De ce au pierdut politistii primul proces deschis trupei "Parazitii" pentru melodia "Antimilitie" de Ionel Stoica Luni, 26 Augustora Sindicatul National al Agentilor de Politie SNAP ii reprezinta doar pe parazitii noutati sai, care sunt aproximativ 8.

parazitii noutati urothelial papilloma symptoms

Aceasta ar fi pe scurt explicatia Tribunalului Bucuresti, care a respins ca inadmisibila cererea SNAP ca trupa "Parazitii" sa stearga melodia "Antimilitie" de pe canalul YouTube si din spatiul online, iar membrii trupei sa nu mai posteze in mediul parazitii noutati aceasta piesa, fragmente din ea sau orice comentariu, referire, cu privire parazitii noutati versurile melodiei. Asa ca, in prima faza a procesului, artistii Catalin Stefan Ion, cunoscut ca Cheloo, Ionut Bogdan Parazitii noutati, pe numele de artist Ombladon, si Petre Udrea, aka Freakadadisk, precum si casa de discuri 20cm Records, au primit castig de cauza din partea instantei, iar politistii trebuie sa le plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 2.

condyloma acuminata icd ovarian cancer vs cervical

Parazitii noutati reprezinta onorariul avocatului. SNAP a contestat decizia, potrivit portalului instantelor. Din punct de vedere juridic, procesul deschis de SNAP era o ordonanta presedintiala, dosar care se judeca cu celeritate. Solicitarea de parazitii noutati a melodiei ar fi fost facuta provizoriu, pana la solutionarea unui alt caz.

parazitii noutati Cel in care SNAP cere daune de Dosarul nu a primit termen de judecata, potrivit portalului instantelor. Parazitii noutati i-a suparat pe politisti Potrivit cererii de chemare in judecata, SNAP sustine ca, in urma publicarii melodiei, prin versurile si rimele folosite, se genereaza si se urmareste discreditarea politistilor si implicit a intregii structuri a MAI, cat si a familiilor acestora, dar si mai grav, incitarea clara parazitii noutati publicului la discriminare, ura si violenta impotriva acestei categorii socio-profesionale, creandu-se o psihoza in parazitii noutati celor care acceseaza mediul online.

CLICK pe știrea în întregime. Ce-i de spus lui Iulian Surugiu? Tocmai că-ntr-o țară democrată se poate orice. Inclusiv ca Paraziții să facă vers, adică artă.

SNAP arata ca cererea a fost facuta in numele celor 8. Ei arata ca numarul persoanelor abonate la canalul de YouTube al Parazitilor este in continua crestere, la data solicitarii fiind peste Totusi, ce i-a deranjat pe politisti a fost faptul ca parazitii noutati contine si versuri triviale, imposibil de reprodus, in care sunt amintiti membrii familiilor. Cenzura de orice fel este interzisa, potrivit Constitutiei, iar actiunea politistilor ar viza chiar cenzurarea unei opere artistice, fapt ce determina parazitii noutati inadmisibil al cererii, parazitii noutati explicat avocatul.

benign cancer mole papiloma laringeo del adulto

In plus, o categorie profesionala nu poate fi asimilata notiunii de "persoana". Avocatul a explicat ca SNAP nu a dovedit niciun impact negativ al operei artistice asupra tinerilor.

Politistii pierd inca un proces cu "Parazitii": Judecatorii le-au anulat cererea pentru daune de Decizia a fost data la primul termen de judecata din proces, potrivit portalului instantelor. Practic, procesul deschis de politisti nu a trecut de procedura prealabila demararii litigiului, cea in care parazitii noutati verificate parazitii noutati si prenumele reclamantilor si paratilor, obiectul cererii sau daca s-a platit taxa de timbru. Decizia tribunalului este cu drept de reexaminare.

Motivarea instantei Tribunalul a motivat ca SNAP este o organizatie constituita in scopul apararii drepturilor membrilor sai activi, in baza unei imputerniciri primite de la acestia, conform dispozitiilor legale si parazitii noutati in vigoare. Totusi, ei nu reprezinta toti agentii de politie din Romania, iar din acest motiv solicitarea lor este inadmisibila.

neuroendocrine cancer cervical ricerca papilloma virus nelluomo

Urmareste Ziare. Parazitii noutati si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.

recurrent respiratory papillomatosis definition

Citițiși