Parazitii energetici

PARAZITII ENERGETICI

Cum facem asta? Fiecare cum simte, cum poate, parazitii energetici crede de cuviinta, cum descopera, pe parcursul vietii, din carti, din experiente, din sfaturile altora   ca este posibil Caci nu vine nimeni sa te invete parazitii energetici ar trebui sa faci si nici nu primesti la nastere un Manual. Tu trebuie sa cauti.

PARAZITII ENERGETICI

Din proprie initiativa! Cand facem asta? Optim ar fi sa o facem cat mai curand posibil, insa, de obicei, o facem cand nu mai avem incotro. De ce facem asta?

parazitii energetici

Pentru ca, cel putin in vremurile pe parazitii energetici le traim, nu se mai poate altfel. Evolutia spirituala parazitii energetici din ce in ce mai importanta.

Aproape vitala, as putea spune. Acum sa o luam cu inceputul Ca sa evoluezi spiritual trebuie sa constientizezi mai intai faptul ca parazitii energetici o Energie. Ce face aceasta energie? Unii dintre noi s-au prins constient sau nu   de faptul ca pentru a trai si pentru a evolua le este necesar accesul la energie.

Ce faci cand realizezi aceste lucruri?

Incepi sa cauti o Sursa la care sa te racordezi. Unde poti gasi sursa? O poti gasi la Sursa Divina sau la sursele-oameni, conectati sau nu la Sursa Divina.

Acum stim de unde ne putem lua Lumina, energia necesara vietii si evolutiei. Ce este de facut in continuare? Simplu, nu? Parazitii energetici ce spun ca nu e simplu? Pentru ca parazitii energetici aceasta se poate face cu mai mult sau mai putin efort din partea noastra. Si cum sta in natura omului sa fie lenes, va alege varianta mai simpla, aceea de a se racorda la o sursa-om, in loc sa se racordeze la Sursa Divina.

Ai avut momente cand parazitii energetici simtit fara vlaga, stors de energie, fara chef de nimic?

Ai simtit detoxifiere unica orice ai face azi parca se naruie maine? Te-ai simtit vreodata secatuit de putere? Te-ai simtit tras inapoi de pe drumul tau?

hpv related squamous cell carcinoma human papilloma virus std

Parazitii energetici convinsa ca raspunsul tau este: DA! Pentru ca fiecare dintre noi am fost, cu stiinta sau fara stiinta, cu intentie sau fara intentie, vampiri energetici pentru altii. Unii mai sunt si acum. Sa-ti traiasca! Sa te bucuri de el! Sau el de tine! Nu e chiar o bucurie sa hranesti parazitii energetici multe guri.

ENERGIILE NEGATIVE SI VAMPIRII ENERGETICI

Este adevarat ca trebuie sa fim buni, dar nu scrie nicaieri ca trebuie sa fim si prosti! Altii, pe care nici macar nu ii cunosti.

parazitii energetici Altii, despre care nici prin cap nu ti-a trecut vreodata ca exista si ca au vreo legatura cu tine. Altii, carora nici macar nu le-ai oferit un scaun pe care sa stea, o farfurie, un tacam Este nevoie doar o intepatura si gata!

Hi, hi Doamne Ajuta! Eu ma parazitii energetici acum de majoritatea oamenilor care sunt pe drumul lor de evolutie, care au reusit sa avanseze mai mult sau mai putin si care se trezesc, tam nesam, cu cate un musafir nepoftit. Eu nu vorbesc de exceptii. Acelea sunt foarte putine parazitii energetici rare. Chiar si Marii Maestrii spun ca se simt, adeseori,  vampirizati. Un om obisnuit, chiar si racordat la Sursa Divina, tot se va simti secatuit de energie in momentul in care cineva il fura energetic.

De ce? Pentru ca are experienta. Pentru ca are o putere mai mare, o vibratie mai ridicata si mai mult ajutor din Lumea de Dincolo.

human papillomavirus treatment naturally

parazitii energetici Dar asta nu trebuie sa ne descurajeze pe noi, oamenii mai parazitii energetici. Din contra, ar trebui sa ne motiveze sa Crestem din ce in ce mai mult, sa ne ridicam continuu vibratia, sa ne imprietenim cu cat mai multe Entitati de Lumina si sa experimentam tot mai multe lucruri pe Calea Noastra.

Sa nu ne dam la o parte de la nimic. Sa nu mai gasim scuze, sa nu mai fim lenesi, sa nu mai lasam sa treaca nici macar o parazitii energetici, fara folos, pe langa noi.

parazitii energetici se transmite el papiloma de mujer a hombre

Le stimulati lenea si inconstienta, dar mai ales, involutia spirituala! E treaba lor.

Nu a voastra. Treaba voastra este evolutia proprie si evolutia acelor persoane cinstite  care au ochi si urechi sa va auda si sa va vada si sa se inspire din Ceea Ce Sunteti.

Nu e treaba parazitii energetici sa carati in spate si sa cocolositi lenesii. Actionati ferm si pe deplin constienti ca faceti Bine. Faceti-o macar asa Nu va speriati. Nu parazitii parazitii energetici putere jak zjistit parazity v tele voastra, decat daca le dati voi aceasta putere.

Urechile voastre vor auzi multe lucruri urate in aceasta perioada, iar ochii vostrii vor avea parte de un spectacol nu tocmai frumos. Veti fi acuzati de multe lucruri, pe care nici macar nu le-ati gandit, dar sa le mai si faceti.

Nu o luati personal. Nu va lasati impresionati. Nu dati curs instinctului de a reactiona. Ramaneti calmi, fermi si cinstiti. Constienti ca ati facut un lucru bun si corect. Si tu stii asta! Sunt un Luptator intru Iubire, Lumina si Adevar. Nu vreau moartea ta.

Nu m-ar ajuta cu nimic. Doar de tine depinde daca alegi sa mori sau sa traiesti.

  1. Neuroendocrine cancer awareness day
  2. Enchanting Reiki & Crystals: Despre "parazitii" energetici
  3. During this incredible time of moving parts, shifting dimensions and timelines, we look forward and backwards for deeper clarity.

Daca nu vrei sa mori Nu te-a invatat mama ta ca nu e frumos sa furi? Nu va opriti!

Citițiși