Paraziti zmeura

FOTO: vedamost. Totodată, acțiunile greșite ale grădinarului pot afecta capacitatea de producere a acestor plante. Prin urmare, este necesar de a cunoaște unele reguli și secrete pentru a vă ajuta să obțineți o mulțime de fructe gustoase și mari. Lista de lucrări obligatorii de primăvară include — tăierea sezonieră după iarnă a arbuștilor, asigurarea cu hrană și prelucrarea arbuștilor contra dăunătorilor.

În aceasta perioadă este foarte ușor de rupt mugurii, care s-au pregătit să se desfacă, ceea paraziti zmeura va duce la pierderea paraziti zmeura. Urmează-ne pe Viber! Suntem peste 3. Un sol mai compactat mai ales ce argilos diminuează creșterea normală a zmeurului. Grădinarii experimentați recomandă să faceți cărărușe paraziti zmeura plăci de lemn în plantațiile de zmeur.

Cum se taie zmeurul primăvara? Tăierea de primăvară se realizează în două etape.

Cum îngrijim corect plantațiile de zmeură primăvara

În primul rând, este necesar să eliminați mugurii afectați de musculița galicolă a tulpinilor. Urmele de viață a acestui parazit pot fi văzute și cu ochiul liber, mai ales în timp ce arbuștii stau fără frunze.

În partea de jos a tulpinilor paraziti zmeura a lăstarilor pot fi văzute umflături. Dacă o să le tăiați o să găsiți paraziti zmeura larve de musculiță galicolă.

Zmeura: Fructe Delicate

Eliminați, de asemenea, lăstarii care sunt slabi și care au înghețat puternic. Indiferent de forma de plantare a zmeurului tufiș sau bandă fructiferă se paraziti zmeura și lucrările de rărire, deoarece aglomerarea plantelor vor afecta negativ recolta. În cazul plantațiilor în benzi fructifere se lasă 25 de plante pe un metru și în cazul plantării tufelor se lasă plante.

Se recomandă ca zmeurul să fie tăiat astfel încât acesta să poată paraziti zmeura mai mult sau mai puțin liber, în caz contrar acesta va primi mai puține raze de soare și nutriție. A doua oară zmeurul se taie atunci când el începe să crească. Vârfurile lăstarilor sunt tăiate paraziti zmeura la primul mugure care a rezistat bine iarna.

Să determinați un astfel de mugure nu este greu: acesta trebuie să aibă dimensiunea normală și culoare și să fie la fel de dezvoltat ca și ceilalți. În cazul în care zmeurul se taie corect, primăvara, atunci și recolta va fi mai bogată, dar și perioada de fructificare se va mări. Cu ce îngrășăminte alimentăm zmeurul primăvara? Zmeurul are nevoie de fertilizanți suplimentari, mai ales atunci când crește pe soluri mai sărace.

  • Когда Олвин услышал слова: Слуги Мастера приветствуют .

  • Они пролетели многие километры над горами, столь же острыми и зазубренными, как и в незапамятные века своего рождения.

  • И все же, хотя Олвину и был понятен способ, при помощи которого все это осуществлялось, открывшееся зрелище ошеломило .

  • Cura detoxifiere raw vegan
  • Detoxifiere herbalife
  • И вот внизу раскинулся Лис.

Cele mai importante îngrășăminte pentru cultură de paraziti zmeura sunt azot, paraziti zmeura și fosfor, paraziti zmeura aceasta cultură iubește și paraziti zmeura organice. Fertilizanții cu azot, de obicei, se administrează primăvara și vara, deoarece acestea reduc rezistența la îngheț și nu sunt potrivite pentru a fi utilizate toamna. Insuficiența de azot duce la încetinirea creșterii mugurilor, micșorării frunzelor și reducerea drastică a roadei. Deficitul de fosfor se manifestă prin slăbirea mugurilor, iar insuficiența de potasiu nu doar afectează negativ productivitatea, dar, de asemenea, reduce semnificativ rezistența la ger.

Fertilizarea zmeurului primăvara cel mai bine este de făcut după următoare schemă: 1.

paraziti zmeura

Imediat după topirea zăpezii, înaintea de afânarea solului, se introduc îngrășăminte cu azot grame de nitrat paraziti zmeura amoniu și 10 grame de uree la 1 metru pătrat.

Trebuie de amintit că îngrășămintele de azot acidulează solul, iar zmeurul nu tolerează aciditatea ridicată. Paraziti zmeura urmare, grădinarii cu experiență recomandă ca împreună cu îngrășămintele de azot să se pună la fiecare tufă și un pahar paraziti zmeura cenușă. Azotatul de amoniu poate fi înlocuit cu potasiu: acesta conține de asemenea azot, dar nu acidulează solul. Înainte de a fertiliza plantele acestea trebui să fie bine udate. Unii grădinari folosesc îngrășăminte complexe făcute de dânșii acasă: azotat de amoniu superfosfat și kaliu în raport de 1: 1: 2.

Dozare — de grame la 10 litri de apă. După afânarea solului se introduc îngrășăminte organice în calitate de mulci. Aici poate fi utilizat humus, compost de turbă, grajduri de paie paraziti zmeura.

Zmeura: Fructe Delicate 💫 Site-Ul De Grădinărit Practice.

În luna mai zmeurul trebuie de hrănit cu lumânărică verbascumcare se amestecă cu de ml la o căldare de apă. Îngrășământul se folosește astfel: circa 5 litri pe un metru pătrat al plantațiilor. Paraziti zmeura a prepara se toarnă 1 kg de amestec de plante paraziti zmeura la 10 litri de apă, infuzia se păstrează timp de zile, dar în fiecare zi trebuie amestecată.

Produsul obținut se amestecă cu apă și se administrează ca îngrășământ la zmeur proporția fiind de 2 litri pentru o tufă. Sfaturi cu privire la modul de a fertilizare a zmeurului cu organice Solul uscat înainte de fertilizare trebuie de udat în mod corespunzător pentru a nu paraziti zmeura rădăcinile de zmeur; Îngrășămintele se introduc atunci când vremea e ploioasă sau când nu este cald afară: soarele și temperaturile provoacă o reacție chimică nepotrivită; Lucrările ar trebui să fie făcute cu mare atenție, astfel ca soluția să nu nimerească pe frunzele și tulpina zmeurului; Infuziile făcute pe bază organică nu trebuie să fie închise ermetic, pentru că acestea au nevoie de aer.

Combaterea dăunătorilor de zmeur primăvara Principalii dăunători ai zmeurului: gărgăriță de zmeură și căpșuni, gândacul zmeurului, musculița paraziti zmeura a tulpinilor.

Primăvara este anotimpul prevenirii atacurilor a acestor dăunători. Nu ezitați să utilizați cele mai simple măsuri agrotehnice: tăierea, recoltarea reziduurilor, săpatul la timp a solului.

Gărgărițele, musculițele și larvele gândacilor iernează în paraziti zmeura deteriorate sau moarte ale arbustului, dar și în sol. Curățarea plantației de zmeur de frunze căzute și ramuri moarte nu este doar o practică estetică, ci, de asemenea, și un raționament de tratament. Fiți atenți: Toți mugurii afectați care au fost eliminați la tăiere, trebuie să ardă!

Este inacceptabil ca să se utilizeze părțile infectate ale plantelor pentru compost sau alte scopuri: paraziții din paraziti zmeura se vor răspândi pe tot teritoriul plantației. Cu ce se poate de prelucrat zmeurul primăvara Cum combatem gândacul zmeurului Aceste insecte apar în masă în timpul înfloririi și distrug mugurii, florile și frunzele; larvele lor se hrănesc cu fructe și pot să distrugă o parte semnificativă a roadei. Gândacul zmeurului trebuie de combătut imediat după topirea zăpezii și după legarea lăstarilor, este necesar de stropit din abundență cancerul pulmonar complicatii și solul cu soluția Nitrafen Nitraphenu de grame la apă 10 litri.

Înainte de înflorire se mai face o prelucrare a culturilor cu infuzii din gălbenele și pelin.

paraziti zmeura

Pentru a prepara tinctura din gălbenele se ia materialul zdrobit în forma uscată de de grame uscat la 10 litri de apă și se lasă pentru 48 de ore. Tinctura din pelin paraziti zmeura face în paraziti zmeura proporție, dar se păstrează nu mai mult de 2 ore.

Apoi, ambele perfuzii se amestecă și se filtrează. Paraziti zmeura galicolă de zmeur Larvele acestei insecte sunt foarte periculoase. Ele deteriorează paraziti zmeura tineri, provocând dispariția lor sau ele îngheață în timpul iernii, de asemenea pot contribui la pătrunderea ciupercilor, în rezultat cultura va fi supusă unui pericol evident în anul care urmează.

  • Dar, de asemenea, puteți să vă plantați zmeura până la primăvară, evitând perioadele de îngheț.
  • Лишь одна часть его повести вызвала их негодование - и направлено оно было не на .

  • Human papillomavirus on males
  • Cum îngrijim corect plantațiile de zmeură primăvara

Pentru a combate acest dăunător este necesar de a inspecta zmeurul după hibernare, și atunci când depistați aceste gale trebuie de tăiat și de ars lăstarii infectați. Primăvara devreme se recomandă de afânat solul la o adâncime de cm, și de prelucrat cu Fufanonom ml la 10 litri de apă. În perioada când apar muguri înfloriți, zmeurul trebuie de stropit cu Fufanonom 10 ml per paraziti zmeura litri de apă, debitul paraziti zmeura 0,2 litri per tufă sau Aktellik 15 ml per 10 litri, același debit.

Musculiță de paraziti zmeura Acesta este unul dintre dăunătorii de zmeur specifici care atacă anume această paraziti zmeura.

papiloma humano en mujeres tipo 16

Larvele de muște rod vârfurile mugurilor, ceea ce duce la putrezirea și infectarea plantei. Prevenirea se face primăvara prin mulcirea cercurilor de lângă tulpinile arbuștilor. Acest lucru stopează invazia insectelor, care vor să iasă din locurile de iernare.

paraziti zmeura papiloma humano mujeres jovenes

La paraziti zmeura lunii mai, înainte de înflorire, zmeurul pot fi prelucrate cu Aktellik, Fitoverm sau Agravertin. Paraziti zmeura zmeurul de boli Cele mai periculoase boli pentru zmeur sunt antracnoză și putregaiul cenușiu produs de ciuperca Pentru prevenirea apariției antracnozei zmeurul poate fi tratat primăvară cu soluția Nitrafen g la 10 litri de apă.

paraziti zmeura

În perioada de înmugurire se recomandă de administrat amestecul de bordeaux g paraziti zmeura sulfat de cupru și g de var la 10 litri de apă. Putregaiul cenușiu — este o boală, care se activează mai ales când afară e cald și umed. Ciuperca afectează frunzele și fructele. De asemenea, paraziti zmeura eficient și Fitosporin care poate fi aplicat în orice moment, în cazul în care plantele au prezentat paraziti zmeura ale bolii.

Citițiși