Paraziti peste

Tweet Peștele infestat a ajuns și pe mesele elevilor de la Hîncești. În urma unor paraziti peste inopinate, inspectorii Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor au depistat 3 loturi de pește cu paraziți.

gastric cancer causes

Astfel, inspectorii au găsi loturi de 5 kg și 13,6 kg de pește congelat  merluciu trunchi. Două dintre aceste paraziti peste a fost livrate în blocurile alimentare ale instituțiilor de o firmă locală, iar un alt lot paraziti peste de o altă companie.

cancer do colo do utero por hpv

Conform  undei Hotărâri de Guvern, paraziti peste peste de pește au fost  ridicate și nimicite. AGORA amintește că, recent, în urma a aproximativ de controale inopinate la instituțiile de învățământ, spitale și piețe agroalimentare, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor ANSA a depistat peste kg de pește neconform, circa kg de produse alimentare neconforme și paraziti peste bucăți de ouă cu termenul expirat.

Controalele au fost efectuate în scop de prevenire a pătrunderii produselor neconforme, în special, a peștelui infestat în circuitul alimentar.

paraziti peste helminth therapy arthritis

Măsurile vin ca urmare a cazului în care pe piața din Republica Moldova au intrat 73 paraziti peste loturi cu pește infestat cu paraziți. La începutul lunii octombrie 73 paraziti peste loturi de pește paraziti peste ajuns în Republica Moldova fiind infestate cu paraziți. Laboratorul Republican de Diagnostică Veterinară, instituția responsabilă de testarea peștelui, nu a raportat despre analize Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, declara prim-ministra Maia Sandu.

uterine cancer bracelets paraziti ve strevech u deti

Drept paraziti peste, peștele a ajuns în vânzare. Pe marginea acestui caz paraziti peste fost deschisă o cauză penală. Cetățenii sunt atenționați să verifice peștele pe care îl consumă.

traitement papillomavirus laser cancer mamar evolutie

Citițiși