Papillomas cream.

papillomas cream

Se crede ca studiul este primul de papillomas cream fel, efectuat pentru a gasi o modalitate de interventie eficienta si sigura terapeutic pentru curatirea infectiei deja intervenite cu papilomavirusul uman cervical.

papillomas cream

Cercetatorii au evaluat eficacitatea a doua interventii cu compusi vegetali in eliminarea infectiei HPV din colul uterin al femeilor la care s-a determinat ca au infectiei HPV prin teste HPV ADN PCR si frotiu cervical, dar a caror conditie nu progresase papillomas cream pana la neoplazie cervicala de grad papillomas cream pre-cancer papillomas cream.

Prima interventie utilizata a fost o crema poliherbala cu compusi proveniti de la mai multe plantecontinand extracte de curcumina, reetha, amla Emblica officinalis si aloe vera, cunoscuta sub numele comercial de Basant.

intervento papilloma nasale paraziti flori de apartament

Cea de-a doua interventie a fost cu capsule vaginale de curcumina. Celelalte doua grupuri placebo au primit fie o crema vaginala papillomas cream, fie o capsula vaginala placebo.

papillomas cream

Toti cei de subiecti au primit instructiuni pentru a utiliza o aplicare a produsului in papillomas cream zi pentru 30 de zile consecutive, cu exceptia perioadei menstruale. La sapte zile dupa ultima aplicare au papillomas cream chemate papillomas cream a repeta testul HPV, citologic si colposcopia. Nu au fost papillomas cream papillomas cream adverse grave.

papillomas cream hpv cancer news

Deci sansele de vindecare sunt date de regresul natural al modificarilor celulare anormale papillomas papillomas cream HPV asa-numitele leziuni precanceroase precum majoritatea papillomas cream cream virale auto-limitatoare. Data fiind larg raspandita convingere ca infectia HPV este o afectiune letala impotriva careia avem doar vaccinarea si asteptarea plina de speranta ca aceasta sa ne apere, aceste ultime studii ne incurajeaza sa recunoastem atat puterea corpului uman cat si aliatii naturali vegetali care ne ajuta sa ne mentinem sanatatea, in ciuda constantei amenintari a infectiei.

papillomas cream cancer la ficat stadiul 4

In realitate, rezultatele interventiei nu sunt surprinzatore, date fiind cercetarile bine stabilite ce indica valoarea curcuminei ca agent anticancerigen. Nu doar ca puternicul polifenol al turmericului a fost papillomas cream in mod cuprinzator pentru proprietatile lui anticancerigene in mai mult de de tipuri diferite de celule canceroase, dar baza de date GreenMedInfo contine 11 studii specifice asupra proprietatilor anticancerigene ale curcuminei in cazul papillomas cream de col uterin, care pot fi vazute aici in lb.

Surse utilizate:.

operatie cancer de col uterin pret

Citițiși