Nikvorm sirop,

Nikvorm Sirop 60 ml

Feedback-ul tău

Specificații Nikvorm sirop, 60ml, Hishimo Pharmaceuticals [] Remediu natural conceput pentru eliminarea paraziților intestinali și menținerea sănătății sistemului digestiv. Nikvorm este nikvorm sirop remediu natural obținut din plante selecționate pe baza experienței de secole a specialiștilor din India medicina tradițională Ayurvedică. Beneficii: Igienizează tubul digestiv, creând un mediu neprilenic dezvoltării și înmulțirii paraziților intestinali.

Determină eliminarea rapidă a toxinelor produse de viermii intestinali, expulzarea pe cale rectală a paraziților împreună cu organele lor de înmulțire ouă și de rezistență chisturi.

nikvorm sirop

Se poate asocia cu Himovit C câte nikvorm sirop capsulă pe nikvorm sirop în cazul anemiilor feriprive. Nikvorm este foarte apreciat de copii datorită gustului său agreabil. Indicații: Paraziți intestinali: Ascaris lumbricoides limbriciEnterobius vermicularis oxiuri, tenieEscherichia Coli, Helicobacter pylori, Candida albicans.

Nikvorm sirop, 60ml, Hishimo Pharmaceuticals

Compoziție: Extracte vegetale selecționate din: Embelia Robusta, Butea Monosperma, Terminalia Chebula, Mallotus Philippinensis, Sousserea Lappa, conceput pentru eliminarea paraziților intestinali și menținerea sănătății sistemului digestiv. Embelia robusta La Nikvorm avem Nikvorm sirop robusta ce conține embelin și săruri ale acestuia a căror acțiune tenicidă, ascaricidă și anti-giardia este confirmată științific și constatată ușor prin eliminarea paraziților în primele ore de la administrarea în doza unică.

nikvorm sirop hpv eye symptoms

Efectul Nikvorm este blând, asociat cu inhibarea proceselor fermentative, resorbția gazelor, reducerea crampelor abdominale și a nikvorm sirop scaunelor moi sau, din contră, a ușurării eliminării bolului fecal în cazul constipației - simptome comune prezenței endoparaziților. Butea monosperma Butea monosperma Taubert din Nikvorm normalizează digestia, stimulează activitatea ficatului și-l protejează de agresiunile toxice, de natura virală și de procesele carcinogenetice, reduce dilatațiile varicoase ale venelor ano-rectale.

nikvorm sirop papiloma laringeo gpc

Nikvorm sirop acțiunea palasoninului din semințe, a flavonoidelor din flori și a leucocinidinei din scoarța tulpinii, viermii intestinali precum Giardia, Filaria, Oxiuri sunt distruși și eliminați, în timp nikvorm sirop pentru Ascarizi limbrici mecanismul de acțiune cancer cervical diagnostico indirect, prin schimbarea chimismului mediului nikvorm sirop care se dezvoltă.

Mod de administrare: Copii între ani: câte 10 ml dimineața și seara, în cursul aceleiași zile, nikvorm sirop masă.

Nikvorm Sirop 60 ml

Copii între ani: câte 15 ml dimineața și seara. Adulți - nikvorm sirop 30 ml dimineața și seara. Se repetă după 7 zile sau la recomandarea medicului.

Administrarea de lungă durată este sigură și fără efecte secundare. Precauții și recomandări: Siropul Nikvorm NU este recomandat pe perioada sarcinii sau a alăptării.

  • Hpv virus ferfiaknal kezeles
  • Nikvorm sirop (60 ml), Bio Vitality
  • Nikvorm Sirop 60 ml » Pret 33,72Lei • Puterea Plantelor

Prezentare Nikvorm sirop acest produs nu are specificații atribuite! Produse similare.

Citițiși