Nikvorm copii. Nikvorm Sirop 60 ml

Nikvorm - 60ml -

Intrebari si raspunsuri Descriere Nikvorm sirop Bio Vitality 60 ml Nikvorm sirop Bio Vitality 60 ml igienizeaza tubul digestiv, creand un mediu neprielnic dezvoltarii si inmultirii parazitilor intestinali.

nikvorm copii

Determina eliminarea rapida a nikvorm copii produse de viermii intestinali si amelioreaza semnificativ si durabil efectele lor dezagreabile modificari de apetit, scaderi in greutate, dureri abdominale difuze, epigastrice si periombilicale, eruptii cutanate insotite de nikvorm copii intens, balonari si manifestari dispeptice, alterarea calitatii si a duratei somnului.

Nikvorm sirop Bio Vitality 60 ml determina expulzarea prin scaun a parazitilor impreuna cu ouale lor si formele lor de rezistenta chisturi. Se poate asocia cu 1 cps de Himovit C in cazul nikvorm copii feriprive.

Pe langa efectul antiparazitar aceste produse au si alte efecte benefice in organism nikvorm copii ar fi: sprijina dezvoltarea florei intestinale saprofite prietenoasa sprijina detoxifierea organismului cresc imunitatea generala si specifica sprijina functionarea normala a intregului aparat digestiv Aceste produse vermicide nu au deloc efect toxic hepatic si nici nu influenteaza negativ alte organe sau sisteme. Deparazitarea optima in functie de fazele lunii fazele lunare Pentru a obtine nikvorm copii maxime de pe urma deparazitarii este indicat sa se tina cont si de fazele lunii, astfel: multiplicarea parazitiilor este maxima in momentul lunii pline, astfel tratamentul deparazitar este indicat sa se inceapa cu 3 zile inainte de luna plina si sa se continue 4 zile dupa se poate face si 1 saptamana inainte si una dupa luna plina dupa luna plina, urmeaza faza de descrestere a lunii, perioada care este favorabila detoxifierii, astfel cea de-a 2-a faza a deparazitarii dupa pauza de o saptamana va fi pe luna in descrestere: astfel deparazitarea va fi mai eficienta De ce este important ca intreaga familie sa faca o deparazitare?

Trateaza cu succes: Paraziti intestinali, Giardia lamblia, Ascaris lumbricoides limbriciEnterobius nikvorm copii oxiuri, tenieHelicobacter pylori, Escheria Colli, Candida albicans. Compozitie: Contine principii active din: Butea Monosperma - se foloseste in tratarea diareei si dizenteriei ; Terminalia Chebula - proprietatile sale adaptogene si hepatoprotectoaresunt utile in hepatitele cronice ; Mallotus Philippinensis - se foloseste impotriva teniei intestinale, constipatie, flatulentei ; Embelia Robusta - ajuta la nikvorm copii senzatiei de balonare ; Sousserea Lappa - ajuta digestia prin cresterea secretiei enzimelor digestive.

Nikvorm sirop, 60ml, Hishimo Pharmaceuticals

Nikvorm sirop Bio Vitality 60 ml este un remediu natural obtinut din plante si este foarte apreciat de copii datorita gustului sau agreabil. Mod de administrare: Nikvorm sirop Bio Nikvorm copii 60 ml se administreaza dupa mese, doar doua zile, cu pauza de sapte zile intre administrari.

nikvorm copii

Copii intre ani: cate 10 ml dimineata si seara, in aceeasi zi, dupa masa. Varste intre ani: cate 15 ml, dimineata nikvorm copii seara.

Leacul zilei. Cum să scapi de paraziții intestinali

Copii peste 10 ani si adulti: cate 30 ml, dimineata nikvorm copii seara. Tratamentul cu acest sirop se repeta dupa 7 zile sau la recomandarea medicului.

Specificații Nikvorm sirop, 60ml, Hishimo Pharmaceuticals [] Remediu natural conceput pentru eliminarea paraziților intestinali și menținerea sănătății sistemului digestiv.

Administrarea de Nikvorm Sirop Nikvorm copii Vitality 60 ml pe o durata lunga este sigura si fara efecte secundare. NU este recomandat pe perioada sarcinii sau a alaptarii.

nikvorm copii confluent and reticulated papillomatosis acanthosis nigricans

Mod de nikvorm copii Bio Vitality : 60ml.

Citițiși