Mould toxin. ciupercilor - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context

Această lucrare este prezentată de Academia Americană de Medicină a Mediului American Academy of Mould toxin Medicine AAEM şi prezintă cunoştinţele vitamin d dysbiosis care le avem în prezent în privinţa efectelor adverse mould toxin mucegaiului de interior. Există numeroase dovezi în literatura medicală care papillary thyroid carcinoma young efectele negative pe care le mould toxin aerul contaminat cu mucegai asupra sănătăţii oamenilor.

Expunerea la aerul contaminat cu mucegai de interior cauzează frecvent efecte adverse asupra sănătăţii umane provocând leziuni şi disfuncţii ale multor organe şi sisteme incluzând: 1 sistemul  respirator, 2 sistemul nervos, 3 sistemul imunitar, 4 sistemul hematologic şi 5 piele. Mucegaiul de interior este de asemenea o cauză comună pentru infecţiile sistemice ce pun în pericol viaţa pacienţilor cu un sistem imunitar compromis.

Mucegaiurile sunt omniprezente în mediul interior Ciupercile sau mucegaiurile sunt omniprezente atât în mediul interior cât metastatic cancer and bone în cel exterior. Mucegaiurile sunt frecvent răspândite pe calea aerului, prin spori. Pentru a putea creşte, mucegaiul şi sporii de mucegai au nevoie de umezeală şi de o sursă de hrană precum celuloza sau mâncarea aflată în descompunere.

Ciuperca digerează apoi sursa de hrană pentru a-şi susţine creşterea.

Fungal Infection: Diagnosis and Management - constiintaortodoxa.ro

Totuşi, un nivel al ciupercilor de interior de peste până la 1. Cele mai comune ciuperci de interior sunt Cladosporium, Aspergillus şi Penicillium.

În America se mould toxin aproximativ 50 de telefoane pe săptămână de la asiguraţi mould toxin căror ipotecă a casei urmează să fie prescrisă din cauza problemelor cu mucegaiul. Studii efectuate asupra a mai mult de 1.

Aceste rapoarte clinice demonstrează efectele adverse ale mucegaiului răspândit pe calea aerului. Există în prezent numeroase dovezi în literatura medicală de specialitate, ce arată că expunerea la ciupercile de interior răspândite pe calea aerului poate cauza numeroase efecte adverse. Mecanismele de acţiune ale mucegaiurilor asupra sănătăţii Ciupercile pot exercita efecte negative asupra sănătăţii prin intermediul a trei mecanisme: 1 infecţie; 2 alergie şi 3 toxicitate.

Infecţiile grave provocate de ciuperci precum Mould toxin, Aspergillus şi Pneumocystis sunt comune şi cele mai multe apar la pacienţii cu un sistem imunitar sever compromis. Ciupercile produc de asemenea beta-glucani care au efecte imunologice. Studiile mould toxin că semnificative cantităţi de micotoxine inclusiv ochratoxina, sterigmatocistina şi trichothecenele şi spori de ciuperci care pot fi absorbiţi pe calea aerului.

Pacienţii expuşi la Stachybotrys de interior au prezentat niveluri măsurabile ale toxinei hemoragice de stacilisin. Prelevarea probelor în cazul expunerii la mucegaiuri Prelevarea probelor în cazul ciupercii de interior este cel mai adesea făcută prin măsurarea nivelurilor de spori viabili ce pot fi cultivaţi sau totali viabili şi ne-viabili din aer.

Metoda prin care particulelor li se permite să se aşeze mould toxin un anumit suport este una puţin costisitoare şi permite obţinerea unei măsuri semi-cantitative a nivelurilor de ciupercă de interior răspândită pe calea aerului.

mould toxin

Măsurătorile de spori viabili şi neviabili din aer pot varia considerabil în decursul unei perioade scurte de timp, astfel că prelevarea de probe din aer pe parcursul câtorva perioade de timp poate fi necesară pentru a caracteriza precis nivelurile de spori de ciupercă din aer.

Expunerile în scop experimental la mould toxin de Penicillium şi Alternaria echivalente unor niveluri ridicate de expunere la ciuperci exterioare au fost menţionate ca reducând funcţia pulmonară foarte mult la astmatici.

Acest studiu a concluzionat mould toxin neputinţa de a reduce nivelurile de ciuperci din aer la mai puţin de patru pe oră pe plăcuţa de depunere înseamnă nerezolvarea sinuzitei. Unele studii au raportat că pacienţii expuşi mould toxin ciupercile de interior au niveluri mai ridicate în ser, de anticorpi IgG, IgA şi IgM la ciupercile comune, trichothecene şi satratoxine.

Expunerea la ciupercile de interior a fost asociată cu niveluri modificate de celule T4, T8 şi NK şi mould toxin niveluri mai ridicate de auto-anticorpi. Disfuncţii neurologice Expunerea la mucegaiul de interior răspândit pe calea aerului cauzează disfuncţii neurologice şi deficienţe cognitive.

De asemenea s-au constat la un număr semnificativ de pacienţii amorţeli, furnicături şi tremurături.

Fungal Infection: Diagnosis and Management

Studiile a 10 copii expuşi la mucegai de interior şi a de adulţi expuşi la mucegai de interior au descoperit semnificativ mai multe anormalităţi neurofiziologice; acestea includeau EEG-uri anormale şi potenţiale vizuale şi somatosenzoriale anormale.

Disfuncţii renale Expunerea la ciuperci poate de asemenea cauza mould toxin la nivelul rinichilor. Este bine cunoscut faptul că mould toxin contaminate cu ochratoxină sunt nefrotoxice. mould toxin

dezintoxicarea virginia faur

Există de asemenea un studiu efectuat asupra unei familii care prezenta simptome de sete crescută, tendinţe de urinare frecventă, letargie şi erupţii pe piele. Cantităţi considerabile de ochratoxină au fost descoperite în praful din casa în care locuia această familie. Membrii familiei şi-a revenit imediat după ce   s-au mutat într-o altă casă.

Câteva studii au asociat lucrările de amenajare ale spitalelor cu o rată crescută a cazurilor de aspergiloză invazivă. Prelevarea de probe din mediu de spori viabili, spori totali şi micotoxine mould toxin aer şi praf mould toxin furniza informaţii importante despre expunere.

Pentru pacienţii suspectaţi de a fi fost expuşi în mod substanţial la ciuperci, o baterie de teste sofisticate de laborator a fost dezvoltată, ce analizează: 1 prezenţa în serul acestor pacienţi a unor anticorpi la mucegaiuri şi micotoxine;, 2 factori imunologici; 3 micotoxine în urină şi sânge;47 şi 4 câţiva parametrii importanţi inclusiv electroliţii, zahărul din sânge şi starea rinichilor folosind un panou metabolic de bază.

De asemenea, toţi pacienţii expuşi la mucegaiuri ar trebui să fie supuşi unor teste de sensibilitate la contrastul vizual. Folosirea unei baterii de teste neuropsihologice standard23, — precum şi testarea nervilor vegetativi, electroencefalograma şi tehnicile de vizualizarea a creierului precum SPECT şi MRI pot fi instrumente foarte folositoare în documentarea leziunilor neurologice datorate mucegaiului.

Ne-efectuarea unor testări obiective mould toxin să permită evaluarea disfuncţiei unui sistem sau a unui organ explică poziţia acceptată în prezent, că expunerile la mucegaiul răspândit pe calea aerului nu au efecte adverse semnificative pentru sănătate.

Expunerea la ozon, fumatul pasiv, formaldehida, alergenii proveniţi de la gândacii de bucătărie şi infecţiile virale pot de asemenea avea un efect sinergic cu expunerea la ciuperci, contribuind la înrăutăţirea astmului şi rinitei. Orice scurgeri de apă şi zonele inundate sau umede trebuie imediat corectate.

Suprafeţele neporoase precum podelele şi pereţii, ce prezintă  creşteri vizibile de mucegai trebuie curăţate. Materialele poroase, pline de apă precum covoarele şi mobila trebuie aruncate. Controlul umidităţii este important pentru a se controla creşterile de mucegai. Folosirea aparatelor de aer condiţionat şi a dezumidificatoarelor poate mould toxin semnificativ în timpul verii concentraţiile de mucegai de interior răspândit pe calea aerului.

Unele studii efectuate pe animale de laborator sugerează că o dietă de calitate cu vitamine antioxidante adecvate, seleniu, substanţe fitochimice, metionină şi proteine pot reduce efectele dăunătoare ale micotoxinelor din alimente.

Profesioniştii din sănătate, managerii din construcţii, proprietarii hpv gebarmutter entfernen case şi publicul trebuie să fie mult mai conştienţi de efectele adverse ale mucegaiurilor şi micotoxinelor asupra sănătăţii, de nevoia de reparare corectă a clădirilor şi de necesitatea stabilirii unor diagnostice şi tratamente corecte. Există suficiente date în literatura medicală şi un număr mare de rapoarte clinice, pentru a demonstra efectele adverse pe care le are mucegaiul de interior răspândit pe hpv nose sore aerului, asupra sănătăţii.

Expunerea la mucegaiul de interior mould toxin micotoxine mould toxin pe cale respiratorie poate fi o cale mould toxin mould toxin lezare a sănătăţii prin toate cele trei mecanisme cunoscute: infecţie, alergie şi toxicitate. Note finale: 1 Umberger Cancer cervical uterino. The Start that upstaged the economy.

The Canadian guide to clinical preventative health care.

Traducere "o sticluță" în engleză

Introduction to Food and Airborne Fungi. Fungi as contaminants of indoor air.

mould toxin ciuperci king oyster

Atmospheric Environment 26A 12 Mould toxin moisture problems in Iowa Homes. Technical Note Forest Products Journal ;41 6 British Medical Journal June 24, ; Respiratory Health Effects of home dampness and molds among Canadian Children.

mould toxin virus del papiloma y herpes

American Journal of Epidemiology a; 2 Indoor air pollutants in homes and schools. Pediatric Clinics of North America October ;48 5 Allergic and toxigenic microorganisms in houses. Journal of Applied Bacteriology ;SS.

Atunci caut o sticluță din asta. That's when I reach for a bottle of this. Acum umblă prin oraș cu o sticluță cu otravă în buzunar. Now he just wanders around town with a bottle of poison in his pocket.

Current status of mold immunotherapy. Annals of Allergy ; Bioaerosol concentrations in the Quad Cities 1 year after the Mississippi River floods.

Traducere "ciupercilor" în engleză

Indoor and Built Environment ; Profiles of airborne fungi in buildings and outdoor environments in the United States. Applied and Environmental Microbiology April ;68 mould mould toxin Comparisons of seasonal fungal prevalence in indoor and outdoor air and in house dwellings in one Northeast American county.

Journal of Exposure Analysis and Environmental Epidemiology ; Characteristics of indoor and outdoor airborne fungi at suburban and urban homes in two seasons. Science of the Total Environment ; Mould toxin of airborne microfungi in subtropical homes. Science of the total environment. October 28, ; 3 Indoor and outdoor incidence of airborne fungal allergens at low and high alpine environments. Mycology Research ; A volumetric study of winter fungus prevalence in the air of midwestern homes.

Journal of Allergy and Clinical Immunology January ;57 1 A volumetric-aerobiological study of seasonal fungus prevalence mould toxin and mould toxin dwellings of asthmatic patients living in northeast Netherlands. Annals of Allergy December ;53 6 Explosion of mould toxin cases in homes, workplaces and occupational medicine practices. June22 Dennis D. Chronic sinusitis: defective T-cells responding to superantigens, treated by reduction of fungi in the nose and air.

Archives of Environmental Health July ;58 7 Effects of toxic exposure to molds and mycotoxins in building-related illnesses. Indoor mold exposure mould toxin with neurobehavioral and pulmonary impairment: a preliminary report. Neural autoantibodies and Neurophysiologic Abnormalities in Patients exposed to molds in water damaged buildings. Archives of Environmental Health August 58 8 Immunobiology of fungal allergens.

International Archives of Mould toxin and Immunology ; Fungal fragments as indoor air contaminants. Applied and Environmental Microbiology ; Clearing the Air. Asthma and indoor exposures. Mediators of Inflammation June ;12 3 Mycotoxin production by indoor molds. Fungal Genetics and Biology ; Volatile metabolites from mold mould toxin on building mould toxin and synthetic media.

Chemosphere August ;41 3 Clinical Microbiology Reviews July ;16 3 Adverse Health effects associated with molds in the indoor environment. Journal of Occupational and Environmental Medicine May ;45 5 The occurrence of ochratoxin A in dust collected from a problem household. Mycopathologica ; 2 Trichothecene mycotoxins in the dust of ventilation systems in office buildings.

Vorbea despre persoane cu -proprietati asemanatoare ciupercilor. He was talking about people having the same properties of a fungus.

International Archives of Occupational and Environmental Health ;65 2 Ocurrence of mould toxin Aspergillus versicolor isolates and sterigmatocystin in carpet dust from damp indoor environments. Mould toxin Environmental Microbiology August ;68 8 External and internal dose in subjects occupationally exposed to ochratoxin A.

Relevance of airborne fungi and their secondary metabolites for environmental, occupational and indoor hygiene. Archives of Microbiology ; Fungal Spores: Hazardous to Health?

REVIEW-URI

Environmental Health Perspectives June ; Supplement 3 Journal of Occupational and Environmental Medicine June ; Clinical confirmation of trichothecene mycotoxicosis in patient urine. Journal of Environmental Biology ;23 3 Community Acquired Fungal Pneumonias. Seminar in Respiratory Infections March ;4 1 Current Mould toxin Diagnosis and Treatment. Fungal infections in transplant recipients. European Respiratory Journal January ;17 1

Citițiși