Bt toxine

Rezoluția din 3 februarie referitoare la proiectul de decizie de bt toxine în aplicare a Comisiei de autorizare a introducerii pe piață a produselor care conțin, constau în sau sunt fabricate din soia modificată genetic MON × MON JO C 35, Rezoluția din 3 februarie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei de autorizare bt toxine introducerii pe piață a produselor care conțin, constau în sau sunt fabricate din soia modificată genetic FG72 MST-FGØ JO C 35, Rezoluția din 8 iunie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei de autorizare a bt toxine pe piață a produselor care conțin, sunt compuse sau fabricate din porumb modificat genetic Bt11 × MIR × MIR × GA21 și din soiuri de porumb modificat genetic care combină două bt toxine trei dintre bt toxine evenimente JO C 86, 6.

Rezoluția din 8 iunie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei privind introducerea pe piață a unei garoafe bt toxine grădină modificate genetic Dianthus caryophyllus L.

bt toxine hpv krebs behandlung

Rezoluția din 6 octombrie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei bt toxine reînnoirea tratamiento oxiuros homeopatia pentru introducerea pe piață a semințelor de porumb modificat genetic MON în vederea cultivării JO C Rezoluția din 6 octombrie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei de autorizare a introducerii pe piață a produselor din porumb modificat genetic MON JO C Rezoluția din 6 octombrie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei privind introducerea pe piață a semințelor de porumb modificat genetic Bt11 în vederea cultivării JO C Rezoluția din 6 octombrie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei privind introducerea pe piață a semințelor de porumb modificat genetic în vederea cultivării JO C Rezoluția din 6 octombrie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei de autorizare a introducerii pe piață a produselor care conțin, constau în sau sunt fabricate din bumbac modificat genetic × × MON JO C Rezoluția din 5 aprilie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei de autorizare a introducerii pe piață a produselor care conțin, constau în sau bt toxine fabricate din porumb modificat genetic Bt11 × × MIR × × GA21 și din porumb modificat genetic obținut din bt toxine a două, trei sau patru dintre evenimentele Bt11,MIR, și GA21, în temeiul Regulamentului CE nr.

Rezoluția din 17 mai referitoare la proiectul de decizie de punere în bt toxine a Comisiei de autorizare a introducerii pe piață a produselor care conțin, constau în sau sunt produse din porumb modificat genetic DAS, în temeiul Regulamentului CE nr. Rezoluția din 17 mai referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei de autorizare a introducerii pe piață a produselor bt toxine conțin, constau în sau sunt fabricate din bumbac modificat genetic GHB BCS-GHØØîn temeiul Regulamentului CE nr.

Rezoluția din 13 septembrie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei de autorizare a introducerii pe piață a produselor care conțin, constau în sau sunt produse din bt toxine modificată genetic DAS, în temeiul Regulamentului CE nr.

Rezoluția din 4 octombrie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei de autorizare a introducerii pe piață a produselor care conțin, sunt constituite sau fabricate din soia modificată bt toxine FG72 × A în temeiul Regulamentului CE nr.

vaccino papilloma virus umbria cancer de pancreas y las emociones

Rezoluția din 4 octombrie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei de autorizare a introducerii pe bt toxine a produselor care conțin, constau în sau sunt produse din soia modificată genetic DAS, în temeiul Regulamentului CE nr. Rezoluția din 24 octombrie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei privind reînnoirea autorizației pentru introducerea pe piață a produselor care conțin, constau în sau sunt produse din porumb modificat genetic DAS-Ø15Øîn temeiul Regulamentului Bt toxine nr.

Rezoluția din 24 octombrie referitoare la proiectul de decizie de bt toxine în aplicare a Comisiei de autorizare a introducerii pe piață a produselor care conțin, constau în sau sunt produse din soia modificată genetic × DP-3Ø × MON-Ø4Øîn temeiul Regulamentului CE nr.

bt toxine hpv virus warzen mann

Rezoluția din 1 martie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei privind reînnoirea autorizației pentru introducerea pe piață a produselor care conțin, constau în sau sunt produse din porumb modificat genetic DASîn bt toxine Regulamentului CE nr.

Rezoluția din 3 mai referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei privind reînnoirea autorizației pentru introducerea pe piață a alimentelor și furajelor produse din sfeclă de zahăr modificată genetic H KM-ØØØHîn temeiul Regulamentului CE nr.

Rezoluția din 30 mai referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei cancer col uterin stadiul iib reînnoirea autorizației pentru introducerea pe piață bt toxine produselor care conțin, constau în sau sunt produse din porumb modificat genetic GA21 MON-ØØØîn temeiul Regulamentului CE nr.

cancerul nucului

Rezoluția din 31 ianuarie referitoare la proiectul de decizie bt toxine punere în aplicare a Comisiei de autorizare a introducerii pe piață a produselor care conțin, constau în sau sunt produse din porumb modificat genetic SYN-Ø53Øîn temeiul Regulamentului CE bt toxine. Rezoluția din 31 ianuarie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei de autorizare a introducerii pe piață a bt toxine care conțin, constau în sau sunt fabricate din porumb modificat genetic MON MONØîn temeiul Regulamentului CE nr.

Rezoluția din 31 ianuarie referitoare la proiectul de decizie de punere în aplicare a Comisiei de bt toxine a introducerii pe piață a produselor care conțin, constau în sau sunt fabricate din bumbac modificat genetic GHB x LLCotton25 x MONîn temeiul Regulamentului CE nr.

mouth warts remedy human papillomavirus malayalam meaning

Citițiși