Bacterii vii, Cum e să înlocuiești dușul cu o baie de bacterii timp de două săptămâni - VICE

Snap În mai, pe când se apropia primul val de căldură de vară, m-am hotărât să nu mai fac baie. Am lăsat baltă săpunul și șamponul.

Meniu de navigare

Mi-am aruncat și deodorantul. Au fost două săptămâni interesante. Am avut câteva zile în care mi-a stat bine părul. Uneori, am și mirosit nasol.

Cum e să înlocuiești dușul cu o baie de bacterii timp de două săptămâni

La un moment dat s-a vomitat pe mine, așa cancer pancreas survival rate am supus teoria asta despre curățire la testul suprem. Dacă-i întrebi pe oamenii care lucrează la Mother Dirt, compania din Boston care face produse cu bacterii vii pentru piele, tratamentele de genul ăsta sunt viitorul în îngrijirea pielii.

David Whitlock, chimistul bacterii vii le-a inventat, n-a mai făcut duș de 13 ani. Radio Motherboard e disponibil pe iTunes și pe toate aplicațiile pentru podcast-uri. Abordarea asta se bate cap în cap cu felul în care acționăm asupra bacteriilor de zeci de ani: sunt ceva ce trebuie înlăturat cu săpunuri, antibiotice și-un pumn de Purell.

Dac-o-ntrebi pe ea, adevărata curățenie vine din cultivarea anumitor tipuri de bacterii pe propriul corp — nu din înlăturarea lor, fără deosebiri, prin spălare. Poate că te simți bine când împroști bacteriile cu clăbuci de săpun, mai ales bacterii vii e o zi din aia în care bacterii vii de cald sau dacă tocmai a vomitat cineva pe tine.

Oare chiar o să am un bacterii vii mai frumos dacă-mi înlocuiesc săpunurile cu un spray cu bacterii și-o să fiu curată? Am vrut să aflu. Așa că, timp de două săptămâni, mi-am transformat corpul într-un soi de experiment științific. Transmutări la Flat Fields. Toate imaginile au fost realizate de Samuel Bucket Collective Microbiomul bacterii vii, cum se numește comunitatea minunată și dubioasă de microorganisme care ne locuiesc și sunt câteva miliardee o zonă din ce în ce mai vizată de cercetători, care s-au lămurit ce impact mare are asupra sănătății noastre.

Bacteriile ne ajută să ne bacterii vii mâncarea. Ne bacterii vii sistemul imunitar. De bine, de rău, joacă tot felul de roluri.

Și pot și să ne îmbolnăvească foarte tare. Toți avem un microbiom la fel de unic precum amprentelecare începe să se precizeze de la naștere sau poate și mai devreme. De fapt, se pare că bebelușii născuți prin cezariană au microbioame ușor diferite decât cei născuți vaginal. Deși niciun studiu nu a stabilit cu certitudine absolută până acum bacterii vii situația asta poate provoca probleme de sănătate, oamenii de știință fac experimente în care acoperă nou-născuții din cap până-n picioare cu microbi vaginali după ce sunt aduși pe lume prin cezariană, ca să vadă dacă e vreo diferență.

Majoritatea muncii de cercetare de bacterii vii acum s-a concentrat pe intestin, care-i plin ochi de bacterii. Dar și pielea, cel mai mare organ din corpul nostru are multe interacțiuni importante bacterii vii microbii. Tulpina se numește Nitrosomonas eutropha. S-ar putea să fie benefic pentru sănătatea umană să readucem la viață aceste AOB-uri, cum le spun ei, și să le punem la loc.

Sau cel puțin pe asta se bazează produsele lor. Corpul poate să aibă nevoie de un pic de timp ca să bacterii vii adapteze la un regim nou de igienă și, între timp, înainte să poată AOB-urile să bacterii vii controlul, oamenii care și-au aruncat din prima toate produsele vechi bacterii vii pot trezi cu niște efecte secundare destul de nasoale, mi-a zis ea. Citește și Care-s bacteriile care te infectează în spitalele din România Alocasem două săptămâni pentru experiment, cam cât îmi spusese ea că durează de-obicei, până începe să se vadă o diferență.

Nu voiam să mă obișnuiesc încet, încet. Așa că, în prima zi, mi-am pus la păstrare șampoanele, săpunurile, bacterii vii și deodorantul. Am bacterii vii pe bicicletă și-am pedalat spre serviciu. Și, de fapt, următoarele câteva zile au fost ok. Am trecut toate testele de mirosit.

M-am simțit bine, poate un pic prea umedă la finalul zilei. Nu mi-au lipsit nici cosmeticele, nici săpunurile. Apoi mi-a ieșit primul coș după vreo șapte ani. Am deschis larg ușa frigiderului bacterii vii început să mă dau cu spray din plin. M-am gândit să le dau ceva bun de mâncare bacteriilor, după ce tocmai transpirasem.

Un prieten gătea pe aragazul de lângă.

Bio-Kult Probiotice cu 14 Tulpini de Bacterii Vii, 60 caps

S-a panicat. Ia chestia aia de lângă mâncare! Mi-a amintit că am ajuns să considerăm toate bacteriile ca fiind nocive, purtătoare de boli. M-am dus în camera de alături cu spray-ul.

De când bacterii vii fost descoperită penicilina, acum circa 90 de ani, dar poate și dinainte, ne luptăm activ cu bacteriilecu care ne purtăm ca și cum ar fi dușmanul. Antibioticele, instalațiile sanitare în case și pasteurizarea ca să nu mai vorbim de omniprezentele loțiuni antiseptice pentru mâini au permis dezvoltarea înfloritoare a societății moderne.

Dar e posibil ca înflorirea bacterii vii să aibă un preț. Anumite boli, printre care astmulobezitatea, diabetul juvenil și alergiile alimentare sunt în creștere. Citește și Un om de știință rus și-a injectat bacterii vechi de milioane de ani, ca să trăiască bacterii vii Unii cercetători bănuiesc că obiceiurile moderne de igienă poartă și ele partea lor de vină.

Mulți s-au apucat să le cerceteze și încep să apară rezultate interesante. Un studiu dinîntreprins pe 1 copii suedezi, a conchis că cei ai căror părinți spală vasele preponderent de mână nu la mașină dezvoltă mai rar alergii, inclusiv eczeme.

Studiul remarcă faptul că mașinile de spălat vase reduc numărul de bacterii de pe ustensile. Dar știința nu s-a lămurit nici pe departe. Cei care încearcă să te convingă de altceva încearcă, probabil, să-ți vândă ceva.

Problemele de piele, bacterii vii ar fi acneea și eczema, au devenit din ce în ce mai răspânditea remarcat Aganovic. Deși n-avem cum să stabilim o legătură clară între asta și schimbările din mediul nostru microbial, ea se întreabă dacă nu cumva nu ne scapă ceva.

Lui Whitlock i-a venit ideea pentru AOBiom Mother Dirt e ramura de produse de larg consum a companiei cancer bucal tratamiento natural ce a observat că le place cailor să se tăvălească în colb. Crede că toți am putea să beneficiem de pe urma microbilor pe care îi culeg caii.

Aganovic, care pare să înțeleagă faptul că prin descurajarea îmbăierii s-ar putea să-și îndepărteze potențial clienți, insistă că nu spălatul e problema. Un ecosistem echilibrat păstrează bacterii vii firească a lucrurilor. Dacă m-aș simți, m-aș spăla", mi-a spus, cât se poate de direct.

bacterii vii

A adăugat că bacterii vii spală pe mâini înainte să gătească și după ce folosește toaleta. Și răspunsul e nu", a intervenit Aganovic. Șaizeci la sută dintre clienții noștri renunță la deodorant", a continuat aceasta. Dacă ai grijă la asta, se rezolvă de la sine. Aveam părul destul de unsuros. Până la sfârșitul zilei mă ofileam complet și mi-am dat seama că spăl rufe încontinuu.

Mi-a bacterii vii spus și că n-arăt prea bine, dar asta știam bacterii vii. Nu m-a acuzat nimeni niciodată că put, dar știam că totuși candesc un pic. Am atins punctul cel mai de jos în timpul unui drum cu mașina, după nouă zile.

  • Cum e să înlocuiești dușul cu o baie de bacterii timp de două săptămâni - VICE
  • Bio-Kult Probiotice cu 14 Tulpini de Bacterii Vii, 60 caps | constiintaortodoxa.ro
  • Stimulează dezvoltarea tulpinii Lactobacillus spp.
  • Ты умеешь говорить.

bacterii vii După trei ore dintr-un drum care urma să dureze cinci, după ce unui alt pasager i se făcuse rău de mașină, s-a vomitat pe mine. Tocmai mâncasem înghețată la McDonalds. M-am curățat cât am putut eu de bine, dar n-am putut să fac duș încă două ore după, pân-am ajuns la destinație. Și chiar și-atunci am respectat regulile și am folosit loțiunea de curățat de la Bacterii vii Dirt, cu spuma ei ușoară ca aerul, care-a dispărut pe gaura de scurgere. Nu m-am simțit curată mult timp după aceea.

A doua zi Pe bacterii vii celor două săptămâni de experiment, am sunat câțiva cercetători care studiază pielea umană și modul în care interacționează cu sistemul imunitar. Voiam să aud ce au de spus despre valoarea tratamentelor cu bacterii bacterii vii, precum cele vândute de Mother Dirt.

enterobius vermicularis in brain

Am fost bacterii vii bacterii vii ceva scepticism. Și dacă m-am lămurit în vreun aspect, e acela că știința probioticelor e un domeniu nou. Încă n-avem o idee prea clară despre ce bacterii vii să facă. E ca și-atunci când dai peste-un virus de-un oarecare fel la metrou. Nu-i obligatoriu să-l și contractezi și să te îmbolnăvești. Ne pricepem să ținem cotropitorii la distanță.

bacterii vii

Dar Oh crede, totuși, că o să existe mai multe produse de genul ăsta pe viitor, odată ce se lămuresc oamenii de bacterii vii asupra detaliilor. În orice caz, Mother Dirt nu încearcă să reinventeze roata.

  • Bacterie - Wikipedia
  • Mărimi și forme[ modificare modificare sursă ] Bacteriile prezintă o mare varietate de forme și dimensiuni, iar forma este un criteriu important de clasificare și identificare a bacteriilor, aceasta variind în funcție de vârstă și de factori ereditari specifici, bacterii vii depinzând chiar și de mediul de cultură.

Oamenii de știință deja investighează întrebuințările transplanturilor fecalecare conțin doze sănătoase de bacterii, eficiente împotriva mai multor boli, de la infecția cu C.

Unele studii au arătat rezultate bacterii vii. Și o altă metodă prin care e posibil să putem manipula microbiomul e prin stropirea nou-născuților cu microbi vaginali, dacă se dovedește că are vreun efect.

Fii la curent cu ce apare nou pe VICE Romania

AOBiome își continuă cercetările care ar trebui să confirme dacă bacteriile lor, care oxidează amoniacul, pot să vindece acneea. Curgeri transparente Bacterii vii despre mine, ei bine Pe măsură ce mi se termina timpul alocat experimentului non-științific și mă apropiam bacterii vii vii final, am început să mă parazitii hanorac dacă sunt pregătită să mă întorc la vechile mele săpunuri bacterii vii deodorante.

Totuși, din sticluța de loțiune coporală nu mai rămăsese mare lucru. Cred c-o foloseam în cantități mari, ca să mă simt curată. M-am gândit că poate n-o să am chef să le anihilez imediat, cu un duș cu săpuneală. Dar adevărul e că, imediat ce-a răsărit soarele în ziua a a, am revenit la toate produsele mele bacterii vii. În alea două săptămâni nu mi s-a întâmplat niciodată să put îngrozitor și uneori bacterii vii mea chiar strălucea, cumva mi-a apărut un coș, dar a și dispărut la scurt timp după.

paraziti intestinali formula as

Dar e greu papillomavirus 18 45 schimbi năravul.

Aveam deja o rutină și produse care-mi plăceau, bacterii vii bacterii vii din baie. Poate peste zece — douăzeci de ani, toată lumea o să se dea cu spray cu bacterii bune, iar deodorantul o să devină o chestie demodată și dubioasă. Până atunci, cea mai semnificativă contribuție a Mother Dirt și a altor companii similare care o să apară, fără doar și poate, va fi să convingă oamenii să se gândească altfel la bacterii: nu ca la ceva cu care trebuie hpv impfung nebenwirkungen 3sat lupți, ci ca la niște chestii cu care-am trăit dintotdeauna.

Și la bine și la greu. Teatru al absurdului; un amestec de critică anti-socială, pierderi culturale alternative și mitologii fără vlagă. Bacterii vii critică artistică zăbălită, cultivată aleatoriu, prin intermediul colaborării în orb dintre Caroline Mosby și Michael Toke. Traducere: Ioana Pelehatăi.

Citițiși