Antimilitie parazitii. Am întrebat tineri polițiști dacă melodia de la Paraziții are dreptate

papillomas nhs vaccino papilloma 9 valente

De ce au pierdut politistii primul proces deschis trupei "Parazitii" pentru melodia "Antimilitie" de Ionel Stoica Luni, 26 Augustora Antimilitie parazitii National al Agentilor de Politie SNAP antimilitie parazitii reprezinta doar pe membrii sai, care sunt aproximativ 8. Aceasta ar fi antimilitie parazitii scurt explicatia Tribunalului Bucuresti, care a respins ca inadmisibila cererea SNAP ca trupa "Parazitii" sa stearga melodia "Antimilitie" de pe canalul YouTube si din spatiul online, iar membrii trupei sa nu mai posteze in mediul antimilitie parazitii aceasta piesa, fragmente din ea sau orice comentariu, referire, cu privire la versurile melodiei.

Asa ca, in prima faza a procesului, artistii Catalin Stefan Ion, cunoscut ca Cheloo, Ionut Bogdan Pastaca, pe numele de artist Ombladon, si Petre Udrea, aka Freakadadisk, precum si casa de discuri 20cm Records, au primit castig de cauza din partea instantei, iar politistii trebuie sa le plateasca cheltuieli de judecata in valoare de 2.

Suma reprezinta onorariul avocatului.

antimilitie parazitii helminth infections and diseases

SNAP a contestat decizia, potrivit portalului instantelor. Din punct de vedere juridic, procesul deschis de SNAP era o ordonanta presedintiala, dosar care se judeca cu celeritate.

papillomavirus et symptomes gastric cancer diagnosis

Solicitarea de stergere a melodiei ar fi fost facuta provizoriu, pana la solutionarea unui alt caz. Cel in antimilitie parazitii SNAP cere daune de Dosarul nu a primit termen de judecata, potrivit portalului instantelor.

Parazitii - Marfa curata

Ce i-a suparat pe politisti Potrivit cererii de chemare in judecata, SNAP sustine ca, in urma publicarii melodiei, prin versurile si rimele folosite, se genereaza si se urmareste discreditarea politistilor si implicit a intregii structuri a MAI, cat si a familiilor acestora, dar si mai grav, incitarea clara a publicului la discriminare, ura si violenta impotriva acestei categorii socio-profesionale, creandu-se o psihoza in randul celor care acceseaza mediul online.

SNAP arata ca cererea a fost facuta in numele celor 8. Ei arata ca numarul persoanelor abonate la canalul de YouTube al Parazitilor este in antimilitie parazitii crestere, la data antimilitie parazitii fiind peste antimilitie parazitii Totusi, ce i-a deranjat pe politisti a fost antimilitie parazitii ca melodia contine si versuri triviale, imposibil de reprodus, in antimilitie parazitii sunt antimilitie parazitii membrii familiilor.

Cenzura de orice fel este interzisa, potrivit Constitutiei, iar actiunea politistilor ar viza chiar cenzurarea unei opere artistice, fapt ce determina caracterul inadmisibil antimilitie parazitii cererii, a explicat avocatul.

Snap Nu-i prima dată când trupa Paraziții se ia de poliție. Atunci sindicaliștii n-au mai reacționat. Marian Godină scria pe blogul său că imaginea Poliției vine din interior, nu de la o melodie rap, dar o parte din sindicaliști rămân fermi pe poziție: ne denigrează, îi dăm în judecată pentru calomnie. S-ar putea însă ca Articolul 10, pe libertatea de exprimare, să le stea în cale.

In plus, o categorie profesionala nu poate fi asimilata notiunii de "persoana". Avocatul a explicat ca SNAP nu a dovedit niciun impact negativ antimilitie parazitii operei artistice asupra tinerilor.

  • Наши предки впервые покорили эти пространства на заре истории, когда они отправились в космос создавать Империю.

  • Hpv cancro gola
  • Cancer ovarian uterus
  • Миллионы лет шел он по Галактике, устанавливая свою власть над все новыми и новыми системами.

  • Без малейшего колебания робот устремился вдоль тропы, которую Олвин так тщательно нанес на карту его памяти.

  • Detoxifiere organism natural

Motivarea instantei Tribunalul a motivat ca SNAP este o organizatie constituita in scopul apararii drepturilor membrilor sai activi, in baza unei imputerniciri primite de antimilitie parazitii acestia, conform dispozitiilor legale si statutare in vigoare.

Totusi, ei nu reprezinta toti agentii de politie din Romania, iar din acest motiv solicitarea lor este inadmisibila.

papilloma della pelle dysbiosis examples

Urmareste Ziare. Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.

CLICK pe știrea în întregime. Ce-i de spus lui Iulian Surugiu? Tocmai că-ntr-o țară democrată se poate orice. Inclusiv ca Paraziții să facă vers, adică artă. Arta nu se judecă la tribunal.

Citițiși